Алкогольні напої мають попит серед різних верств населення коли мова йде про відпочинок від буденних справ. Особливо часто їх вживають на святкуваннях різних визначних подій, оскільки пиття створює приємну та невимушену атмосферу серед людей. Проте варто дотримуватися міри та не вживати надмірну кількість алкоголю задля уникнення сильної інтоксикації та похмілля. Щоб зробити коктейль більш м’яким, міцні рідини як-от віскі чи горілка міксують з соком або газованими лимонадами з додаванням льоду.

Які прості коктейлі можна створити в домашніх умовах

Основною метою вживання алкоголю має бути легке піднесення та розслаблення, а не доведення свідомості до неадекватного стану. Тому варто або обирати легкий алкоголь, або поєднувати з неалкогольними напоями. Перший вид не асоціюється зі святковістю у населення, тому обирають другий варіант, з яким варто бути обережним. Ось декілька варіантів смачних міксів з віскі Ред Лейбл, які подарують приємний смак.

1. Манхетен. Для приготування крім основного інгредієнта використовують сік апельсину та абрикосу, а прикрашають коктейль однією ягодою вишні. Все варто ретельно перемішати та налити в келих.

2. Віскі сауер. У класичний рецепт додають яєчний білок, проте під час застілля можна обмежитися тільки лимонним соком та цукровим сиропом. Бажано все збовтати в шейкері перед вживанням.

3. Віскі-кола. Пепсі або кока-кола разом з льодом у будь-якому співвідношенні наливають у стакан та добре змішують.

Це класичні напої, які хоч раз куштувало багато поціновувачів алкогольних міксів. Проте кожна людина може створити свій фірмовий варіант, який здивує друзів своєю унікальністю. Головне – не боятися пробувати щось нове та використовувати тільки якісні продукти.

Особливість віскі Ред Лейбл

Напій виготовляється з декількох видів солоду з ароматом ванілі та диму. Також під час вживання можна відчути ноти кориці та чорного перцю. Міцність напою – 40%. Має червоно-золотий колір та ідеально поєднується з льодом та соком (можна пити в чистому вигляді). Продається у різних розмірах, зокрема в найменшій місткості 0,35 л та максимальній пляшці 1 л.

Напій має попит серед чоловіків, а в поєднанні з безалкогольними варіантами стане приємним міксом для дівчини. Виріб варто купувати в магазинах, які мають сертифікацію та реалізують товар з акцизною маркою, щоб убезпечити себе та близьких від неякісного продукту, який може негативно вплинути на здоров’я.