Останні події в Україні показали, наскільки важливо залишатися на зв'язку з близькими. Особливо, коли доводиться більшу частину часу проводити у бомбосховищі. Тому важливо, щоб акумулятор смартфону витримував заряд якомога довше. Для цього потрібен не лише великий показник ампер-годин, але й раціональне керування живленням, яке не дозволяє батареї швидко розряджатися. Якщо вас цікавить такий смартфон в Одесі або іншому місті, ознайомтеся з добіркою найкращих.

Лінійка Apple

Всі смартфони iPhone 13 показують чудові результати автономної роботи. Це дорогі гаджети, і ви будете замкнені в екосистемі Apple, але така покупка дозволить не тільки довго залишатися на зв'язку, але і дасть незрівнянну якість зйомки, яскравий дисплей, зручний інтерфейс користувача, велику обчислювальну потужність ефективного процесора А15 Bionic. Екран ProMotion в удосконалених моделях адаптується під умови, що змінюються, і регулює частоту оновлення.

iPhone 13 - це гаджет стандартного розміру з 4 ГБ оперативної пам'яті. Серія Pro відрізняється більшою потужністю та покращеними показниками. Pro Max - найбільша і найдорожча модель лінійки.

Смартфони Samsung

Серед моделей південнокорейського бренду найкращі показники автономності мають:

  • Galaxy S22 Ultra;
  • Galaxy A52;
  • Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy S22 Ultra ― це великий гаджет з гарним дисплеєм, що відрізняється чіткістю зображення, якісним звуком, функціональною камерою та стилусом. У нього вбудований 4-нанометровий процесор великої потужності. AMOLED-екран 6,8 дюйми дозволяє змінювати частоту оновлення для економії заряду.

Galaxy A52 ― найбюджетніший варіант зі смартфонів із ємною батареєю. Незважаючи на ціну, він має можливості, не доступні для багатьох дорогих моделей. Так, частоту оновлення дисплея можна збільшити до 120 Гц, є NFC, функція швидкого заряджання.

Galaxy Z Flip 3 відрізняється нижчою автономністю, ніж Google Pixel 6 Pro, описаний далі. Проте результати його роботи кращі, ніж у багатьох моделей інших брендів. Завдяки складній конструкції Samsung Z Flip 3 займає мало місця, у нього неперевершений ступінь водонепроникності IPX8, покращений захист від подряпин.

Смартфон Google Pixel 6 Pro

Ця модель дешевша за інші гаджети, але мало чим поступається їм за показниками. Камера дозволяє знімати деталізовані краєвиди, чіткі портрети. На 6,7-дюймовому дисплеї з частотою оновлення 120 Гц добре помітний рухомий контент. Унікальний процесор власної розробки компанії Google відрізняється високою швидкістю. Його продуктивність у поєднанні з економічністю забезпечує відмінну автономність. Pixel 6 Pro надає користувачам підвищений комфорт завдяки ексклюзивним функціям.

Найближчим часом навряд чи можна заряджати телефон 1 раз на тиждень, як перші чорно-білі моделі в минулому. Однак деякі сучасні смартфони відрізняються високою автономністю, і ви можете вибрати один із запропонованих.