Книга відіграє важливу роль у житті людини. Тому хороша, корисна книга, повинна супроводжувати дитину з самого раннього віку, надавати нові знання, розкривати секрети звичних речей, знайомити з таємницями всесвіту.

Придбання книг онлайн

Сьогодні можна придбати дитячі книги самої різної тематики через Інтернет. Завітавши на сайт інтернет-магазину Zlatka можна знайти:

  • необхідну навчальну літературу;
  • художні книги для дітей різного віку (казочки та віршики, короткі оповідання та повісті, енциклопедичні матеріали);
  • товари для творчості;
  • розвивальні ігри;
  • книги з порадами для батьків щодо виховання та здоров’я дітей. 

Книги пропонуються на українській та російській мові, паперові та в електронному форматі. Являючись партнером відомих видавництв «Фабула» та «Ранок», інтернет-магазин має можливість запропонувати покупцям прийнятні ціни на якісну друковану продукцію. Досвідчені консультанти магазину забезпечують клієнтам високий рівень сервісу, надають допомогу у виборі потрібної літератури.
Посилки дбайливо пакуються, щоб не допустити пошкодження книг у процесі доставлення замовнику.
Компанія
«Zlatka» проводить гнучку політику у ціноутворенні. Постійно проводяться акції, надаються знижки.  

Дошкільна підготовка

Батьки мріють, щоб діти стали успішними у дорослому житі, без якісної освіти цю мрію неможливо реалізувати. Тому підготовка до навчання в школі потребує відповідального підходу. Без належної підготовки дитина не впорається зі складною та насиченою шкільною програмою.
У каталозі магазину Златка представлені книги та матеріали для раннього розвитку та якісної підготовки до школи:

  • абетки, набори цифр та літер;
  • розвивальні ігри (кубики, пірамідки, лото, навчальне доміно);
  • прописи та роздавальні матеріали.

Друковані матеріали допомагають отримати навички лічби, читання та письма.

Матеріали для дитячої творчості

Важливим фактором розвитку особистості являється дитяча творчість, яка дозволяє дитині виразити своє власне сприйняття світу. Малюючи або створюючи фігурки з пластиліну, тіста, гіпсу дитина розповідає про свої враження від спілкування з людьми, знайомства з природою, формулює свої бажання, створює світ своєї мрії.
На полицях магазину дитячої книги представлено великий вибір товарів для творчих занять. Це набори для малювання та ліплення, оригамі та аплікації, розмальовки та наліпки, корисні для всебічного розвитку дитини.