При виборі електрокара в першу чергу звертають увагу на запас ходу. Але чим він вищий, тим більша його вартість. Китайський ринок пропонує споживачам моделі з потужним акумулятором. Ціна електромобілів із Китаю приємно вражає. Компанія https://voltauto.com.ua/ пропонує купити електрокари з Китаю в Україні.

Електромобілі — це не просто данина моді на розумне споживання та екологічність, тому що у кожного із цього приводу є своя думка. Електромобілі — це спосіб жити по-новому. Є безліч переваг легкових електромобілів, але основні — це технологічність, комфорт та економія. Зараз, у десятилітті, що настало у 2020 році, електромобілі розвиваються стомильними кроками. Багато хто вже давно чув і знає про Tesla, але ми раді показати вам світ китайських електромобілів, адже вважаємо, що в цій сфері автомобільні компанії з Піднебесної зараз знаходяться на провідних ролях. Такі компанії, як GAC, BYD, Xpeng, Weltmeister та інші відомі у всьому світі, вже випускають вражаючі електромобілі, які є у продажу по всьому світу, і продовжують розвиватися.

У США сегмент електричних кросоверів представлений декількома моделями. Насамперед, Kia Niro і Hyundai Kona, за ціною понад $30 тис. Не забуваємо про Tesla Model X, але вартість флагману Tesla вища як мінімум утричі.

У Китаї ціна продажу електромобіля, наприклад, середньорозмірного кросовера з електричним двигуном, значно нижча. Китай — лідер розробки, виробництва та випуску електромобілів на світовий ринок. Проте моделей іменитих брендів у КНР дуже мало.

Але можна придбати авто китайських брендів:

  • Chery,
  • Geely,
  • Roewe,
  • BYD,
  • та інші.

Найвідоміший бренд із переліку — BYD. Його популярність обумовлена ​​використанням унікальних ферум-фосфатних акумуляторів. У порівнянні зі звичною літій-іонною батареєю акумулятори мають більший ресурс. Вони набагато екологічніші, практичніші. При цьому ціна електромобіля не висока. BYD випускає найвідоміші у світі електробуси, двоповерхові версії яких вирушають до Великої Британії та адаптуються під легендарні double-deckers — ті самі червоні двоповерхові автобуси, якими славиться Лондон.

Ціни на ці бренди помітно відрізняються від цін на європейські та американські авто. Крім того, у Китаї продаються також відомі всім Tesla, Mercedes, BMW, Volvo, Volkswagen та інші європейські бренди, що випускають електрички.

У Китаї ж, можна придбати чудовий сімейний авто на "зеленій" енергії за невелику ціну. Наприклад, сімейний універсал BYD E6. При створенні цього авто інженери компанії взяли дуже багато від японської Toyota Venza. Розроблений спеціально для таксі, E6 ідеальний як сімейний автомобіль. Великий салон та багажник, запас ходу понад 300 км, практично повна відсутність деградації батареї. А найголовніше — ціна електромобіля. Приблизно $13000-15000 з усіма витратами.

Ввіз машин з електричним двигуном в Україну не оподатковується. Підлягає сплаті лише акциз: 1 євро за 1 кВт/год ємності акумулятора. Це істотно знижує підсумкову вартість продажу авто з Китаю.