Якщо є потреба навчити дитину читати самостійно, варто звернути увагу на певну категорію матеріалів, які можна знайти на сайті видавництва Ранок. Це гарний варіант для тих батьків, які не знають, з чого варто почати. До уваги пропонуються цікаві підручники «Навчання читання», представлені у каталозі видавництва! За допомогою них можна в ігровій формі познайомити дитину з буквами, навчити складати їх у склади та слова.

Асортимент матеріалів для читання для підготовки до школи

Якісна підготовка дошкільника можлива, якщо звернути увагу на наступні серії посібників для дітей:

  • тренажер з читання;
  • книжка-розмальовка;
  • буквар;
  • ми читаємо вголос;
  • навчання читанню та інші.

Всі посібники розроблені провідними фахівцями: вчителями, психологами, методистами, з іменами та творами яких знайома більшість батьків. Книги створені для дітей різних вікових категорій - як малюків, так і дошкільнят. Крім того, посібники чудово підходять для занять у дитячому садку. Основною перевагою таких засобів навчання від видавництва є дотримання встановлених вимог дошкільної освіти.

Дитина не буде нудьгувати під час навчання, оскільки книги спеціально розроблені з урахуванням вікових особливостей дітей та їх інтересів, а на сторінках вона побачить яскраві та цікаві ілюстрації. Тому є можливість вчитися, зростати та розвиватися разом з нашим видавництвом.  Тут також подбали про більш дорослу категорію дітей, яка вже навчається в середній та старшій школі. Для них окрім посібників та підручників у каталозі можна знайти шкільні карти, атласи, зошити, таблиці та інші необхідні матеріалу для якісного засвоєння нової інформації. Всі матеріали адаптовані під конкретну вікову групу, томі під час їх вибору не повинно виникати складнощів та проблем під час безпосереднього використання.