Таке трапляється з багатьма жінками: ми легко вибираємо презенти для кого завгодно, а коли йдеться про власного партнера, розгублюємося, вагаємося, не можемо визначитись. Якщо все, що спадає на думку, здається надто банальним, перегляньте наш список. Тут зібрані речі, які не соромно вручити коханому. 

Для тих, хто любить очима

Якщо коханий багато уваги приділяє зовнішності, даруйте якісний одяг та аксесуари. Бойфренд точно зрадіє стильному худі, футболці чи сорочці. Обирайте однотонні моделі. По-перше, мінімалізм зараз у тренді, по-друге, їх легко поєднати з іншими предметами гардеробу. Ділові чоловіки зрадіють краватці, брендовому повсякденному рюкзаку чи функціональній сумці. 

Для догляду за собою

Чоловіча косметика – більше, ніж піна для гоління, гель для душу та дезодорант. Звісно, без цих речей не обійтися, та дарувати краще інше. Набори для догляду за бородою, манікюру, спеціалізована косметика, інші доглядові засоби – маст хев сучасного чоловіка. 

Якщо ви близькі по-справжньому 

Парфумерія – один з найінтимніших подарунків. Шикарний аромат – безпрограшна ідея, адже у захваті ви будете вдвох. Спробуйте аромат Carolina Herrera 212 – елегантний, ніжний, чуттєвий букет, натхненний Нью-Йорком, пасує впевненим цілеспрямованим чоловікам. Лимонне листя, зелений перець, лаванда, білий мускус, сандал – ноти, що зачаровують. Упаковка зі скла та металу має презентабельний вигляд. 

Для тих, хто обирає активний спосіб життя 

Незалежно від того, чи ваш партнер багато пересувається містом, вирішуючи робочі питання, чи навпаки, весь день знаходиться в офісі, якісна термокружка буде доречна. Зручно завжди мати під рукою напій, приготований вдома, так само – заповнити улюблену чашку в найближчій кав'ярні. Життя в місті стає значно приємнішим з цим аксесуаром. 

Якщо обранець спраглий до вражень 

Коханому подобається активний відпочинок? Придбайте подарункові сертифікати. Що це буде – рафтинг, стрибок з парашутом, екскурсія чи візит до квест-кімнати – залежить виключно від уподобань партнера. Якщо поділяєте його захоплення, зможете весело провести час разом. 

Нові знання 

Можливо, коханий мріє засвоїти нові навички? Хоче спробувати себе в ролі бариста чи спеціаліста з ІТ? Якщо точно знаєте про такі бажання, сміливо даруйте сертифікат на онлайн-навчання чи офлайнові курси. 

Тим, хто знається на техніці 

Гаджети – ще одне практичне рішення. Не обов'язково купувати новенький смартфон, а от аксесуари будуть доречні. Бездротові навушники, повербанк, колонка, фітнес-браслет – презент, який оцінить кожен хлопець. 

Для спільного дозвілля 

Настільні ігри – ще один варіант ефектного подарунка. У магазинах ви знайдете безліч варіантів, розрахованих як на велику компанію, так і на парні розваги. Обирайте варіант, що вам обом до душі.