Фронтальний навантажувач —  це спеціальна техніка, що використовується з метою завантаження та розвантаження різноманітних матеріалів. Також, вона призначена для виконання землерийних робіт і переміщення будівельних матеріалів: щебеню, піску, гравію і інших. Детальніше про роботу фронтального навантажувача можна дізнатися за посиланням sunfloromash.com/ua/catalog/frontalnyj-pogruzcik, де також є можливість замовити техніку різних типів та моделей.

Призначення фронтального навантажувача

Фронтальний навантажувач виконує велику кількість завдань. Незалежно від місця використання, а це може бути фермерське господарство, комунальне підприємство або будівельна компанія, техніка такого типу виступає незамінним помічником. Встановлюється навантажувач майже на будь-який тип сільськогосподарських машин, але перед вибором потрібно проконсультуватися. Окремою перевагою виступає дуже простий монтаж, що не вимагає особливих навичок та інструментів.

В модуль техніки входить:

     гідравлічні циліндри;

     ківш з рамою;

     зуби на чаші для спрощення взяття різних матеріалів.

Фронтальний навантажувач розрахований на невеликі обсяги робіт. Це оптимальний варіант для приватного господарства. Техніку можна використовувати для внесення мінеральних добрив. Також його можна використовувати під час будівельних робіт.

Моделей фронтальних навантажувачів існує дуже багато. Під час вибору спецтехніки потрібно враховувати ряд обов’язкових критеріїв:

     вантажопідйомність ковша;

     максимальна висота спорожнення ковша;

     радіус повороту;

     маневреність;

     ширина ковшів.

Важливим фактором є типорозмір шин та те, яка стоїть трансмісія —  автоматична або механічна. Звернути увагу також потрібно на кількість відділів у гідророзподільнику. Якщо додатково придбати різноманітне обладнання для розширення можливостей навантажувача, то така техніка буде справжнім універсалом.

Усе це впливає насамперед на експлуатаційні характеристики спецтехніки. Для того, щоб не помилитись і гарантованно зробити правильний вибір, оптимальним варіантом буде звернутися до консультантів заводу Sunfloromash. Вони проконсультують по всім питанням.

Продукція Sunfloromash відрізняється високою якістю та тривалим терміном експлуатації. Вона оптимально підходить для вирішення різноманітних сільськогосподарських та будівельних завдань. Саме тому покупку краще оформити прямо зараз!