Тільки-но закінчили ремонт чи просто плануєте змінити інтер’єр у квартирі. Без нових меблів в цьому випадку не обійтися. Проте не завжди є достатня кількість фінансів аби задовольнити усі забаганки. Що ж тоді робити? Ні в якому разі не відмовлятися від мрії. Адже існує безліч варіантів, як придбати потрібні меблі, при цьому ще й заощадити гроші.

Порада №1. Якщо планується покупка чогось стандартного, наприклад дивана чи ліжка звичайних розмірів, слід навідатися до великих магазинів меблів. Часто там роблять різноманітні акції, щось на кшталт «ціна тижня» або «товар дня». Завітати до магазинів слід не один раз, тоді можна краще дізнатися про асортимент та простежити ціну на товар.

Порада №2. Ретельно вивчати каталоги магазинів. Вони містять усі рекламні пропозиції та інформацію про знижки й акції. Наприклад, переглядаючи каталог, в якому представлені всі акції Юск, можна придбати не лише меблі, а й декор та приємні дрібнички для дому. Вивчаючи каталог регулярно є можливість бути завжди у курсі цікавих пропозицій улюбленого магазину.

Порада №3. Якщо не планується покупка чогось суперсучасного та новомодного, то можна сміливо брати меблі зі старої колекції. Зазвичай він коштує дешевше.

Порада №4. Великі знижки на меблі та супутні товари найчастіше пропонують магазини, під час зміни експозицій чи відкриття нової торговельної точки.

Порада №5. Ще один дієвий спосіб економії коштів – покупка виставкових екземплярів. Найчастіше на такі меблі вже є знижка від 10% до 30%. При чому покупець може оглянути товар досконально, а не чекати поки його виготовлять. Проте існує і недолік – не має можливості обрати колір меблів.

Порада №6. Досвідчені покупці рекомендують робити суттєві покупки напередодні великих свят – Нового року, Різдва чи 8 березня. Багато магазинів знижають ціни на товар. Так останнім часом в Україні стала популярна «Чорна п’ятниця», в цей час можна придбати речи зі суттєвою знижкою.

Порада №7. Купуючи меблі комплектом є можливість отримати суттєву знижку від виробника та продавця. При цьому можна бути впевненими, що усі меблі будуть підходити один одному по кольору та стилю.

Порада №8. Купувати усі в одному місці. Якщо планується не тільки покупка меблів, але й супутніх до них товарів, то краще робити покупки в одному магазині. Часто є можливість отримати знижку, причому чим вище сума покупки, тим більше можна зекономити.