Вхідні двері у квартиру або будинок – запорука надійного захисту помешкання. Основними типами вхідних дверей є:

  • дерев’яні;
  • металеві;
  • з обробкою панелями;
  • з кованими елементами.

Звісно, кожна з цих моделей має свої плюси. Але існують і вагомі мінуси, які викреслюють двері з претендентів на встановлення.

Мінусом дерев’яних конструкцій і дверей є їх ненадійність, адже дерево легко пошкодити чи зіпсувати. Плюс таких дверей – приємний зовнішній вигляд, оскільки дерево добре підходить для створення на ньому різноманітного різьблення.

Дерев’яні двері чудово підійдуть в якості міжкімнатних. Вони екологічні й легко підлаштовуються під інтер’єр.

Як знайти недорогі вхідні двері

Якщо ви шукаєте недорогу модель, то її можна знайти на сайті www.lemard.com.ua. Двері цієї компанії мають високу якість і доступну ціну завдяки об’єму виготовлених виробів.

Ви можете ознайомитися з різними видами наповнювача й обирати той, який вам підійде. Інтернет-магазин Lemard пропонує стильні вхідні двері в Києві високої якості за прийнятними цінами.

Компанія пропонує вхідні двері економ-класу і категорії «люкс». Тут ви зможете знайти те, що давно хотіли.

Плюси металевих дверей

Металеві двері й моделі з кованими елементами є більш надійними в порівнянні з дерев’яними. Вхідні квартирні двері – не тільки спосіб захистити будинок від зламувачів, а й засіб для створення теплоізоляції й звукоізоляції.

Металеві двері з порошковим напиленням добре підійдуть на роль квартирних. Міцність конструкції убезпечить від злому, а порошкове напилення, доступне в різних кольорах, створить приємний зовнішній вигляд. Більш того, залізні двері не потребують багато зусиль по догляду, достатньо протирати їх вологою ганчіркою для прибирання. З оброблення порошковим покриттям дуже легко видалити забруднення.

Як вибрати надійні двері

Що робить якісні двері стійкими до злому? Ступінь стійкості до зломів залежить від товщини листа полотна. Чим він товстіший, тим конструкція буде надійніша. Але всюди є межа і не варто вдаватися в крайнощі. Оптимальна товщина полотна – 2-3 мм.

Товщина, більше ніж вказані параметри, не піде на користь захисту будинку. Такі двері буде складно відкривати через їх вагу. Також велика вага негативно позначиться на самій конструкції й зменшить термін експлуатації. Відзначимо, що полотно 2-3 мм таке ж міцне, як і полотно 5 мм. В даному випадку не варто переплачувати за непотрібні міліметри.