Будівництво об'єктів будь-якої категорії, призначення, незалежно від типу власності з порушенням вимог, без проектної документації та дозволу на будівельні роботи, це порушення Законодавства України. Без необхідного дозволу, ви ризикуєте піддатися штрафним санкціям, а також ви не зможете нерухомість продати, успадкувати, подарувати. Для тих, у кого виникла ситуація, з оформленням самовільно зведеної нерухомості, щоб уникнути подальших проблем, варто скористатися послугами фахівців компанії «DOZVIL» в Києві щоб узаконити самобуд швидко і без проблем. Компанія надає послуги оформлення самочинного будівництва в Києві та Київській області. На сайті: https://dozvil.ua/uk/oformlenie-samostroya, можна ознайомитися з послугами, прайсом і замовити консультацію. Особи, які довільно проводили будівельні роботи, можуть використовувати цю надзвичайно сприятливу можливість для легалізації самобуду вже зараз.

Що значить самобуд?

Тільки після отримання дозволу можна приступити до будівництва, яке повинно відповідати технічним проектам. Самобудом вважаються споруди будь-якої категорії, незалежно від типу власності, виконані без дозволу на будівництво. Об'єктами самобуду можуть бути: будинки, садові та дачні ділянки, приміщення, які не є житловими, включаючи магазини, офіси, склади і т.д. Оформлення самобуду може проводитися в різний спосіб. Процедура залежить від технічних характеристик будівлі, споруди і інших чинників. Вартість послуг розраховується після обстеження і нюансів будівництва.

Чому варто скористатися послугами компанії «DOZVIL»:

  • Послуги оформлення сомостроя виявляються в повному обсязі - під ключ, незалежно від типу нерухомості, будівлі та інших факторів.
  • У випадку співпраці, оформлення самобуду проводиться без вашої присутності.
  • Складання договору з урахуванням всіх нюансів співробітництва, включаючи умови оплати.
  • Зручний спосіб оплати. Можна внести оплату частково в період вказаний в договорі.
  • Реєстрація дозвільних документів на право власності в виконавчих державних органах з дотриманням законодавства України.
  • Безкоштовна консультація з будь-якого питання, що стосується оформлення нерухомості.
  • Оперативність надання послуг.

Скористайтеся перевагами і замовте консультацію прямо зараз!