Продаж власної нерухомості на онлайн аукціонах – як можливість продати майно за найвигіднішою ціною.

Перед продажем нерухомості у кожного власника постає питання як найвигідніше та швидко продати власне майно.

В умовах сучасності здається, що може бути простішим, розмістив оголошення наприклад в ОЛХ і чекаєш свого покупця. Про те на практиці це досить складно та потребує багатьох нюансів та тонкощів. Навіть найменші деталі такі як період розміщення оголошення, фото, характеристика нерухомості та його привабливість, ключові слова в заголовку мають велике значення для максимального залучення потенційних покупців. Отже, як же саме вашу нерухомість виділити з поміж сотні інших об’єктів нерухомості.

Фахівці компанії EZakupivli (https://ezakupivli.com.ua/), що вже протягом 5 років супроводжують правочини з купівлі продажу комерційної та житлової нерухомості на території всієї України надають свої рекомендації по залученню потенційних покупців та продажу нерухомості за найвигіднішою ціною.

  • Найефективніший період для розміщення оголошень щодо продажу комерційної нерухомості: з 9 до 11 години та з 15 до 18 години. Саме в цей період спостерігається найбільший потік перегляду оголошень даної категорії.
  • Фото. Оскільки в першу чергу ми реагуємо на зображення то фото об’єкта на першому етапі є чи не найголовнішим. Отже, потрібно сфотографувати свою нерухомість таким чином, щоб вона зацікавила потенційного покупця і змусила його зупинитися на вашому оголошенні.
  • Заголовок в оголошенні. Саме по інформації в оголошенні здійснюються пошукові процеси. Тому в заголовку необхідно вказати ті ключові слова які є найбільш популярними та є плюсом для вашої нерухомості. Наприклад: фасадне приміщення, Приміщення І поверху, приміщення під офіс, магазин, салон, клініку, приміщення в центрі.
  • Характеристика нерухомості. В цій частині необхідно максимально точно та коротко відобразити основні характеристики об’єкту та його переваги. Не має потреби щодо детального опису нежитлового приміщення чи квартири оскільки це може призвести до втрати інтересу до вашого оголошення.
  • Розміщення оголошення в найбільш популярних інтернет ресурсах з продажу нерухомості. Наприклад: ОЛХ, DOM.RIA, ЛУН.ЮА, Besplatka.ua, Rieltor.ua, Mesto.ua, Est.ua.

Так звичайно це далеко не всі механізми та способи завдяки яким можна збільшити шанси продажу нерухомості за найвигіднішою ціною, про те навіть при виконані цих рекомендацій ви збільшите свої шанси, що найменше в двічі.

Також, фахівці компанії EZakupivli рекомендують скористатись новим інструментом продажу комерційної та житлової нерухомості - онлайн аукціони ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ.

Починаючи з 2019 року в системі ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ було розпочато продаж активів комерційних/приватних компаній.

Продаж майна комерційних компаній – це можливість для юридичних осіб та фізичних осіб підприємців продати власне майно за найвигіднішою ціною шляхом залучення максимальної кількості покупців та створення конкуренції в процесі проведення аукціону.

В чому ж переваги PROZORRO.ПРОДАЖІ???

  • В системі PROZORRO.ПРОДАЖІ проведено більше 270 тисяч аукціонів на загальну суму більше ніж 24 млрд. грн.
  • Більше 18 тисяч учасників, а це потенційні покупці
  • Довіра до системи зі сторони держави, населення та бізнесу. Через систему PROZORRO.ПРОДАЖІ продаж майна здійснюють Фонд гарантування вкладів, Фонд державного майна України, Національний Банк України, арбітражні керуючі та всі інші державні та комунальні установи.
  • Продажем майна займаються 50 акредитованих електронних майданчиків, що проводять постійні рекламні акції серед своїх користувачів. Рекламують нерухомість на різних інформаційних платформах та ОЛХ
  • Продаж відбувається на всій території України. Майно рекламується та пропонується до продажу не лише в межах регіону, а по всій країні.
  • Збільшення ціни продажу за рахунок конкуренції на аукціоні
  • Жодних витрат. Для продавців майна система БЕЗКОШТОВНА

Розглянемо які переваги надає ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ для продавців:

  • Додатковий інструмент залучення потенційних покупців
  • Можливо продати будь яку нерухомість: комерційну, виробничу, складську, житлову (квартири, будинки), майнові комплекси, бізнес центри та торгово розважальні комплекси, бази відпочинку, недобудови та земельні ділянки.
  • Можливість продати нерухомість за найбільш вигідною ціною
  • Додаткова БЕЗКОШТОВНА реклама Вашого об’єкта
  • Продаж Вашої нерухомості на всій території України, а не лише в межах вашого регіону
  • Жодних витрат на рекламу
  • Ви самостійно визначаєте умови продажу
  • Жодних шахрайських схем, система під контролем держави!!!

Як стверджують юристи компанії EZakupivli цей інструмент вже працює та показав свою ефективність в Одесі, Києві, Дніпрі, Харькові, Запоріжжі, Полтаві, Львові, Чернігові, Херсоні та Миколаєві.

Якщо Вас зацікавила дана пропозиція звертайтесь за більш детальною інформацією до юридичної компанії EZakupivli (https://ezakupivli.com.ua/ru/rmb/dobrovilniy-prodazh) за телефоном: 067 827 99 91 або 063 410 17 05.