Як часто у багатьох виникають проблеми з погашенням боргів? У тих ситуаціях, де є проблемні борги, варто скористатися послугами фахівців колекторських фірми «Таліон Плюс». Ми надаємо комплексні послуги в області ефективного стягнення заборгованості. Ми ведемо переговори з вашими боржниками, а також вживаємо всіх можливих заходів для повернення грошей. Колекторська фірма «Таліон Плюс» входить до державного реєстру юридичних осіб. Основним напрямком роботи є: досудове, судове стягнення заборгованості, факторинг. За багато років ми розробили дійсно ефективні дії, які дозволяють нам проводити і повертати боргові позови. Як компанія зі збору боргів, ми працюємо ефективно і законно. Ми надійні відносно наших клієнтів і довірених нам питань.

Чому ми?

  • Наша діяльність завжди відповідає закону і ділової етики, а також піклується про інтереси і добре ім'я наших клієнтів, поважаючи при цьому особисту гідність боржників.
  • Ми піклуємося про стандарти роботи і якості обслуговування всіх наших ділових партнерів і боржників і підходимо до кожного випадку індивідуально, дотримуючись політику нашої компанії.
  • Ми застосовуємо принцип повної конфіденційності до джерел інформації, одержуваної від наших клієнтів, щоб виправдати очікування наших клієнтів, ми намагаємося зрозуміти їх потреби, пропонуючи у відповідь оптимальні рішення і комплексні послуги.
  • Ми спеціалізуємося на наданні ефективних рішень і послуг зі стягнення боргів для різних клієнтів, завдяки нашому досвіду і розробленим стандартам ведення справ. У нашому активі команда фахівців і технічні засоби, що дозволяють нам здійснювати масовий стягнення боргів на найвищому, стабільному рівні і в той же час забезпечувати імідж нашого клієнта.

Масштаб нашої діяльності та вартість послуг кожен раз узгоджуються з клієнтом шляхом взаємних переговорів з індивідуальним підходом.

Ваші переваги співпраці:

  • вівільнення резервів та покращення фiнансовий показників;
  • ефективне і швидке повернення фінансів;

В рамках нашої пропозиції ми надаємо вам повний і всебічний сервіс стягнення заборгованості з обумовленої комісією. Передавши нам деякі з ваших справ, ви можете зосередитися на інших основних заходах і питаннях, пов'язаних з вашою роботою. Для отримання більш докладної консультації, скористайтеся контактними телефонами для зв'язку. Будемо раді співпраці!