Картинки по запросу Що потрібно знати про вибір кращих чохлів для iPhone

У цьому матеріалі ми поговоримо про чохли для iPhone, які сертифіковані Apple і рекомендовані компанією для використання з iPhone. Вони допоможуть захистити пристрій від механічних пошкоджень і мінімально позначаться на зручності використання.

Вигідно придбати чехлы для Apple iPhone 11 Pro Max ви можете в інтернет-магазині Vchehle!

iPhone - найпопулярніший смартфон у світі. На руках у користувачів знаходяться мільйони дорогих пристроїв, і їх власники хотіли б зберегти презентабельний зовнішній вигляд своїх смартфонів якомога довше. Завдяки цьому сформувався окремий ринок захисних аксесуарів. Для різних моделей iPhone зроблено стільки чохлів, скільки не зроблено ні для якого іншого пристрою.

Силіконові чохли від Apple

Все просто: кращі Чохли для iPhone робить сама Apple. Маркетологи з Купертіно не дарма їдять свій хліб і знають, що покупець, який витратив круглу суму на дорогий девайс, як правило, морально готовий до додаткових витрат на фірмові аксесуари. Навіть якщо вони коштують дорожче аналогів від сторонніх виробників.

Однак у випадку з фірмовими чохлами витрати виправдані: силіконові кейси для iPhone зроблені тими ж дизайнерами, які працювали над iPhone. В результаті вони продумані до дрібниць і допоможуть захистити пристрій з мінімальними незручностями. Одягаючи смартфон в чохол, користувач змушений відмовлятися від приємних тактильних відчуттів, яким в Apple приділяють багато уваги. У цьому сенсі силіконові чохли компанії є найвдалішим компромісом. Вони неймовірно тонкі, тому майже не збільшують розміри пристрою (що особливо критично при використанні моделей з індексом Plus).

Внутрішня сторона чохла має м'яку підкладку з мікрофібри, яка захищає корпус пристрою від пошкоджень під час мікродвіженій всередині чохла. У той же час недорогі китайські чохли з пластика самі по собі можуть залишити на корпусі потертості, оскільки навіть в щільному чохлі смартфон не залишається абсолютно нерухомим. Зовнішня силіконова поверхня приємна на дотик і під час спеки, в зимові холоди, при цьому не ковзає в руці.

Чохол щільно прилягає до кнопок гучності і режиму сну, точно повторюючи форми смартфона. При цьому ви маєте доступ до порту Lightning і роз'єму для навушників (iPhone 6s і старше).

Ці чохли цілком можна використовувати і зі старшими моделями: iPhone 6, iPhone 6 Plus і iPhone 5S відповідно. Для iPhone 7 і iPhone 7 Plus спочатку були доступні фірмові чохли, створені за оновленими гайдлайнам.