Якщо ви є власником приватного будинку або займаєтесь будівництвом, тоді вас безумовно, зацікавить пропозиція від нашого підприємства, яке виготовляє різноманітні Сходи на другий поверх та інші види конструкцій. Сходи, вироблені на нашому підприємстві є не тільки функціональнім виробом, з’єднуючим між собою поверхи будинку. Наші сходи є особливою прикрасою в домі, яка стане візитною карткою вашого дому або іншої споруди. Вони максимально зручні та безпечні, надійні та вишукані, які гармонічно підкреслять красу дома та гарний смак володаря будинку. Особливою красою та вишуканістю вирізняються сходи, вироблені з деревини, яка зараз завдяки різноманітності текстури та багатій палітри кольорів лаків, дозволяє робити вироби із деревини досить різноманітними. Дерев’яні сходи є ідеальним варіантом для будинків та жилих приміщень, оскільки вони виготовлені із натурального та екологічно безпечному матеріалу, який абсолютно не завдає шкоди здоров’ю та середовищу. Ми пропонуємо виготовлення сходів із таких порід деревини, дуб, ясен, бук та горіх, які особливо вирізняються міцністю та надійністю та завдяки сучасним технологіям обробки та виготовлення дозволяють виробляти найрізноманітніші варіанти сходів. Завдяки сучасному та функціональному обладнанню нашого виробництва, ми можемо виготовити сходи з прямим маршем, з різними кутами повороту, гвинтові, комбіновані металеві конструкції з частковой або повной обшивкой каркасу, сходи на основі з бетону.

Кожний із варіантів сходів має свої особливості конструкції, переваги та недоліки. Наші спеціалісти порадять вам самий зручний та надійний варіант згідно з ваших побажань, умов розташування сходів та інших особливостей вашого будинку.

В нас можна замовити виготовлення різноманітних видів сході для будинку із різноманітних матеріалів, в тому числі комбіновані сходи із деревини та металу. Також в нас можна придбати окремі елементи сходів – ступені, перила, площадки сходів, балясини, елементи для безпеки на сходах, які особливо потрібні там, де є маленькі діти.

Ми надаємо гарантію на всю виготовлені на нашому підприємства конструкції терміном на п’ять років та надаємо сервісне обслуговування на протязі трьох років.

Більше детальної інформації стосовно асортименту виробляємої на підприємстві продукції, галерея виготовлених замовлень , ціни та інша потрібна інформація є на сайті підприємства http://сходи.com.ua.