У зв'язку з неослабним інтересом літніх мовних таборів англомовний табір в Карпатах підготував нову пропозицію на сезон 2017 для дітей і підлітків. Кожен табір пропонує своїм гостям цікаву та насичену програму спортивно-мовну, яка складається з активності у спорті і відпочинку і уроків англійської мови, які проводяться за перевіреним і запатентованим методом. Метою таких таборів мовного розвитку дітей є весела атмосфера, пригоди, співпраця в групі, а також в рамках індивідуальних проблем.

Мовні табори – це захоплююча і цікава альтернатива провести відпустку в приємний і корисний спосіб. Для дітей це час, проведений серед однолітків, повний пригод і цікавих спортивних заходів. І все це під керівництвом досвідчених носіїв мови для вдосконалення навичок володіння англійською мовою в різних ситуаціях в повсякденному житті. Запрошують всіх дітей прийняти участь в мовних таборах, після яких говорити англійською мовою стане для них так само природно, як говорити рідною мовою. Літні мовні табори - це, насамперед прекрасна можливість познайомитися з новими друзями і практично використати нові навички у спілкуванні як українською, так і англійською мовою. Додатковою перевагою табору є багата пропозиція спортивних занять, під час яких на дітей чекає незабутні веселощі, на відкритому повітрі і приголомшливі заходи, як вивчення різних видів спорту.

Вивчайте і насолоджуйтесь

Учасники табору завжди діляться на групи за віком і рівнем мови. Навчальні матеріали підбираються з думкою про дітей, а вожаті, які є носіями мови фокусують увагу на їх інтересах і сильних сторонах. Це гарантує оптимальні умови для вивчення нової мови. Розваги, були розроблені щоб діти в них брати активну участь, а також щоб збільшити ліквідність використовувати мову під час усіх ігор. Безпека дітей є для кожного організатора дуже важливою, тому всі об'єкти відповідають найсуворішим стандартам, щоб забезпечити дітям комфортний і незабутній відпочинок.

Мовні табори з вивчення англійської мови для дітей та підлітків є дуже насиченими розваг та програм, які призначені для відпочинку і спорту: екскурсії, в багатьох є віндсерфінг, теніс, плавання. Табори розташовані як на березі моря, так і в горах.

Також ви маєте можливість відвідати мовні табори й курси в Англії, Німеччині, Франції, Ірландії, призначені для підлітків, дорослих, дітей . На цей курс можна виїхати круглий рік. Авжеж курси за кордоном - це супер пригоди і швидкий прогрес мови. Але вам не обов’язково їхати за кордон, ви можете використати наші вітчизняні мовні табори, щоб насолоджуватися вивченням іноземної мови під час неймовірних розваг.