Квітка Цісик народилася 4 квітня 1953 року в Нью-Йорку у родині скрипаля Володимира Цісика. Батько вчив її грати на скрипці з п'ятирічного віку. У Mannes School of Music здобула музичну освіту за класом вокалу. Згодом Квітка поступає в Нью-Йоркську консерваторію, де опановує вокальну техніку.

Квітка Цісик допомагала творити десяткам відомих артистів ХХ століття: Майклу Френксу, Бобу Джеймсу, Девіду Санборну, Мікіо Масуо, а також Квінсі Джонсу (найпотужнішому з аранжувальників-продюсерів Америки, який «сконструював» феномен Майкла Джексона). Цікаво, що з майбутнім поп-королем Майклом Джексоном Квітка Цісик співала в хорі.

Паралельно з творчою роботою в студії й на сцені Квітка відгукувалася і на комерційні пропозиції та швидко перетворилася на найбільш оплачувану виконавицю джинглів - рекламних мотивів для радіо й телебачення. За допомогою її витонченого співу створювали собі акустичний імідж корпорації «Coca-Cola», «American Airlines», "Макдоналдс" тощо. З 1982-го й до своєї смерті Кейсі Цісик залишалася єдиним голосом компанії «Ford Motors».

Ніколи не забуваючи, хто вона і звідки її коріння, Квітка вирішила записати диски з українськими піснями. Вона залучила до співпраці найкращих музикантів та аранжувальників, вклавши більше $200 000. Продюсував ці записи чоловік Квітки - відомий інженер звукозапису Ед Раковіч, акомпанувала відома піаністка сестра Марія, на гітарі грав Стюарт Шарф, а мати Іванна пильнувала за правильною вимовою доньки.

Перший диск «Kvitka» був записаний у 1980 р., другий „Два кольори" - у 1989. Її диски отримали значну кількість нагород у Канаді, а у 1990 р. були номіновані на «Греммі» в категорії «contemporary folk».

У 1983, з матір'ю Квітка відвідала Україну, а після проголошення незалежності України мріяла дати серію концертів на землі її батьків. Також у творчих планах Квітки був запис ще одного альбому - з колисковими для дітей. На жаль, передчасна смерть зруйнувала усі її плани. Померла Квітка Цісик 29 березня 1998 р. від раку грудей, не доживши 5-ти днів до свого 45-ти річчя.