Від чорного гумору до політики.
Українці часто знаходять вихід із безвихідних ситуацій завдяки гумору. А завдяки комікам навчаються абстрагуватися від того, що відбувається в країні.

31 березня о 18.30 у Будинку Клоунів в Одесі відбудеться вечір "Підпільного стендапу" з провідними коміками країни. Хедлайнер вечора, комік Антон Тимошенко зазначає, що на самих коміках лежить велика відповідальність за те, про що вони жартують: "Бо все, що говорять гумористи зі сцени, має бути не лише доречним, а й заряджати на роботу для перемоги" - додає артист.

Резидент "Підпільного стендапу" Юра Коломієць впевнений, що коли тобі страшно, тривожно чи сумно, гумор це найкраще і найдоступніше із того, що може допомогти втримати свою менталку. "Тому я вважаю, що комедія під час війни це чудовий спосіб нормалізувати стан суспільства".

А от засновник "Підпільного стендапу" Свят Загайкевич
підкреслює, що якщо твоя країна переживає війну, важливо підтримувати бойовий дух людей і давати їм можливість «розпаятись» і «розкрутитись»: "Я думаю, що так влаштована людська психіка. Як казала Леся Українка, «Щоб не плакати, я сміялась».

Про вечір "Підпільного стендапу" в Одесі коміки кажуть, що одеситів смішити - це прекрасно, так як і будь- яких свідомих і найелітарніших глядачів.

Підтримайте гумор, підтримайте країну, підтримайте своїх. До зустрічі на "Підпільному стендапі" в Одесі 31 березня о 18:30.
Квитки знайдете тут.

https://odessa.karabas.com/ua/stand-up/