Найсмішніша і наймудріша вистава про стосунки Чоловіка та Жінки! Про те, що нас об’єднує, тягне одне до одного. І те, що нас роз’єднує. Так, ми різні, ми суперечливі. Але ми й унікальні, ми єдині у своєму роді. Люблячі та кохані, щасливі та нещасні.

Вся правда про сімейне життя!

“Про що мовчать чоловіки” – це неймовірна спроба коміка Роба Беккера відповісти на питання, що турбують нас найбільше. Американський актор, а за сумісництвом сімейний психолог, настільки близько підійшов до істини, що його п’єса не лише протрималася рекордний час на сценах Бродвею та Вегаса, а й була нагороджена Olivier Awards і навіть потрапила на сторінки Книги театральних рекордів.

Унікальна моновистава в жанрі стенд ап — захоплюючий монолог, в якому обіграно всю абсурдність конфліктів у відносинах. Постановка, незважаючи на легкість і веселощі, має важливу мету — примирення представників протилежної статі та можливість зробити їхнє життя хоч трохи веселішим і гармонійнішим.

Ось лише кілька глядацьких відгуків:

«Дякую вам величезний, ми стояли на межі розлучення. Ви врятували наш шлюб. Ви повернули нас один до одного».

“У мене складалося враження, що він на кухні нашій сидів, і все, що між нами з чоловіком траплялося – записував”.

“Дякую дуже дякую. Сьогодні ввечері я знову покохала свого чоловіка».

«Дуже зміцнює сімейні стосунки, навіть у 56 років!».

Це лише чотири, з численних відгуків, які чує актор практично після кожної вистави «Дикун». Заради цього варто його грати. Заради цього варто його дивитися!

Сценарій вистави був написаний американським сімейним психологом, актором коміком Робом Беккером. Його прем’єра відбулася 26 березня 1995 р. на Бродвеї на сцені Helen Hayes Theater. П’єса у виконанні самого Бекера була зіграна понад 700 разів лише на Бродвеї, а потім понад 1500 разів у 160 містах США.

«Дикун Forever» увійшов до Книги театральних рекордів як довготривале соло-шоу і тримає цей рекорд донині. П’єса перекладена 35 мовами і з успіхом виконується більш ніж у 45 країнах світу.

Мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані оголосив 18 липня «Днем Печерної Людини» і перейменував 44 вулицю на заході Нью-Йорка в «Дорогу Печерної людини».

Нещодавно «Дикун Forever» став володарем престижної премій «Olivier Awards» у Лондоні.