• Головна
  • Зайшли і вже не вийшли: в Одесі в ТЦК утримують співробітників "екстренки" та не дають їм виконувати свою роботу, - ВІДЕО
15:58, 11 червня
Надійне джерело

Зайшли і вже не вийшли: в Одесі в ТЦК утримують співробітників "екстренки" та не дають їм виконувати свою роботу, - ВІДЕО

Зайшли і вже не вийшли: в Одесі в ТЦК утримують співробітників "екстренки" та не дають їм виконувати свою роботу, - ВІДЕО

В Одесі ТЦК відмовились відпускати співробітника "екстренки", який прийшов оновити дані. Коли чоловіку стало зле і по нього приїхали медики, їх також затримали. 

Про це повідомляє кореспондент 048.ua з посиланням на УСІ

До Київського РТЦК та СП сьогодні, 11 червня, вранці об 11:00 прийшов водій карети екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб виконати свій обов'язок з оновлення даних. Але відпустити його співробітники ТЦК відмовились.

"Через поважний вік йому стало погано, і чоловіку викликали медиків, яких після приїзду також відмовились відпускати", - йдеться у повідомленні. 

Станом на 15:00 медиків не відпустили навіть для того, щоб вони змогли госпіталізовувати постраждалого водія.

Видання, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що у вищезгаданому РТЦК "з приходом нового начальника військкомату співробітники, які там проходили службу роками, а також співробітники, які працювали на громадянських посадах, звільнились через неможливість працювати".

Також зазначимо, що в мережі ширяться відео з-під стін Київського РТЦК та СП, на якому між співробітниками "екстренки" та ТЦК сталася бійка після того, як з'явилася інформація, що їх колег затримали. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...