• Головна
  • Один із найкращих павербанків Anker для Steam Deck
Новини компаній
16:00, 8 червня

Один із найкращих павербанків Anker для Steam Deck

Новини компаній

Пропонуємо звернути увагу на потужний і високоємний портативний зарядний пристрій Anker Prime 20 000 мАг, що на 31% нижче від початкової роздрібної ціни в 130 доларів США. Цей повербанк 20000 наступник Anker 737, який ми вважали найкращим зарядним пристроєм Steam Deck і ASUS ROG Ally. Він може похвалитися величезною потужністю 200 Вт USB, щоб заряджати всі ваші мобільні пристрої одночасно.

Anker Prime можна використовувати як будь-який інший павербанк; він чудово заряджає будь-яку стандартну мобільну електроніку. Однак його основна мета — заряджати більш енергоємні пристрої, такі як ноутбуки, портативні ігрові системи та високоякісні телефони. Він має два порти USB Type-C і один порт USB Type-A. Кожен порт USB типу C підтримує до 100 Вт потужності. Фактично, обидва порти можуть заряджати 100 Вт одночасно. Якщо ви хочете заряджати за допомогою всіх трьох портів одночасно, розподіл потужності буде 100 Вт (тип C), 60 Вт (тип C) і 40 Вт (тип A). Батарея ємністю 20 000 мАг знаходиться під обмеженням TSA у 27 000 мАг, тому її можна використовувати в літаках; він може заряджати iPhone 15 Pro Max приблизно 4 рази, Steam Deck приблизно 3 рази та ASUS ROG Ally приблизно 7 разів.

Що робить Prime унікальним порівняно з більшістю інших блоків живлення, так це РК-дисплей, який відображає багато корисної інформації в режимі реального часу, як-от залишок заряду батареї, вхідну потужність і вихідну потужність з кожного порту. Павербанк має розміри 12,7x5,1x5,1 см та 0,54 кг.

Anker Prime — чудовий зарядний пристрій Steam Deck / ASUS ROG Ally

​​AD_4nXcNKc4R8oD-J6k4tO_iPQMKA22KB4Y1wJzrz4-3PDYKlZOD1JZO8eJZbAuaDKFpP0wlAbP-vf7a2JXQXw3jDqfSpVLXzqPxbHvgpYKKfuI1QFBwY7R2OfDruncbNCRBhs4mY4tzN9YQGkfJsP9DSj9PVNPZ?key=rnDw5jbsY79hUDmYpFlU4g

Anker Prime — це чудовий зарядний пристрій для портативних ігрових ПК Steam Deck і ASUS ROG Ally. Steam Deck підтримує до 38 Вт USB Power Delivery, а ASUS ROG Ally — до 65 Вт. Це означає, що Prime може заряджати три колоди Steam Deck або дві ASUS ROG Allys одночасно з максимальною швидкістю заряджання. І ROG Ally, і Steam Deck страждають від короткого часу автономної роботи під час ігор на ходу. Наприклад, граючи в більшість ігор зі швидкістю 60 FPS, ви, швидше за все, сподіваєтесь на чотири години автономної роботи для Steam Deck і набагато менше з ASUS ROG Ally, яка оснащена мізерною батареєю на 2600 мАг. Під час нашого огляду Steam Deck ми навіть виявили, що такі ігри, як God of War або Spider-Man, також виходять менше ніж за 2 години. Зрештою, ви ніколи не зможете повністю використати потенціал Steam Deck або ROG Ally, якщо у вас немає гідного портативного зарядного пристрою.

Банк живлення Anker Prime ємністю 20 000 мАг є чудовим вибором для тих, хто хоче підтримувати заряд своїх пристроїв під час подорожі або гри в дорозі. Його висока місткість, кілька портів і дисплей у реальному часі роблять його універсальним і надійним джерелом живлення. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...