• Головна
  • На Одещині покарали чоловіка за систематичне домашнє насильство над дружиною
10:41, 29 травня
Надійне джерело

На Одещині покарали чоловіка за систематичне домашнє насильство над дружиною

Ілюстративне фото з Google

Ілюстративне фото з Google

Житель Білгород-Дністровського району отримав обвинувальний вирок за систематичне домашнє насильство над дружиною. Суд призначив чоловіку покарання у вигляді громадських робіт та зобов’язав пройти програму для кривдників.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Поліцейські встановили, що 43-річний житель одного з сіл Мологівської територіальної громади у стані алкогольного сп’яніння влаштовував сварки з 32-річною дружиною, ображав її нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та ліз у бійку. Приводом для скандалів були побутові негаразди та невдоволення жінки зловживанням чоловіком алкогольних напоїв.

Звертаючись по допомогу до поліцейських, правоохоронці неодноразово складали відносно кривдника протоколи про адміністративні правопорушення, виносили термінові заборонні приписи, проводили з чоловіком профілактично-роз’яснювальну роботу. Суд накладав на порушника стягнення у вигляді штрафів. Однак належних висновків той для себе так і не зробив.

Після чергової сімейної сварки, спровокованої чоловіком, слідчі розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується систематичне вчинення домашнього насильства.

"В ході слідства ми зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у вчиненні домашнього насильства, а саме в умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного насильства щодо своєї дружини. А після його завершення скерували обвинувальний акт до суду, який, дослідивши надані нами докази, визнав кривдника винним та призначив йому покарання у вигляді 150 годин громадських робіт. Крім того, він зобов’язав засудженого пройти програму для кривдників", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...