• Головна
  • Одесит штовхнув та пограбував 76-річну жінку
17:20, 27 травня
Надійне джерело

Одесит штовхнув та пограбував 76-річну жінку

Одесит штовхнув та пограбував 76-річну жінку

В Одесі 36-річний містянин отримав вирок суду за пограбування літньої жінки. Правопорушник, за плечима якого вже є судимості за хуліганство та крадіжку, проведе за ґратами сім років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Слідчі встановили, що наприкінці серпня минулого року вранці зловмисник помітив на вулиці Віри Фігнер 76-річну жінку з сумкою на плечі. Вирішивши вкрасти ресі, він підбіг до літньої пані і штовхнув її так, що вона впала. А тоді зірвав зі старенької сумку, в якій знаходилися гроші та особисті речі, і втік. Своїми протиправними діями нападник завдав одеситці збитків у сумі 1000 гривень.

Потерпіла одразу звернулась по допомогу до поліцейських, які "по гарячих слідах" затримали зловмисника і вилучили у нього чуже майно, яке в подальшому було повернуто власниці.

На час досудового розслідування провадження, розпочатого правоохоронцями за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України, суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Ми зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному із застосуванням насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров`я потерпілої, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Обвинувальний акт скерували до суду, який, дослідивши надані нами докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі", - розповів слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Богдан Білоцерківець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...