• Головна
  • В Одеській області чоловік вдарив ножем товариша через давні образи, - ФОТО
11:59, 24 травня
Надійне джерело

В Одеській області чоловік вдарив ножем товариша через давні образи, - ФОТО

В Одеській області чоловік вдарив ножем товариша через давні образи, - ФОТО

У Чорноморську поліцейські затримали чоловіка, який вдарив ножем товариша через давні образи. Слідчі повідомили правопорушнику про підозру, а суд обрав запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Про подію, що сталася кілька днів тому вдень у середмісті, поліцейським повідомили лікарі, які прибули на виклик очевидця. Медики госпіталізували 56-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

Поліцейські встановили, що в той день він зустрівся біля магазину з давнім знайомим 53-х років, і обидва чоловіки почали згадувати старі образи. Зав’язалася сварка, яка переросла у бійку. В ході сутички молодший за віком чоловік дістав з кишені ніж та вдарив ним старшого товариша у живіт. Після цього він втік з місця скоєння злочину, але за лічені години його розшукали на одній із вулиць Чорноморська. У скоєному чоловік зізнався.

В Одеській області чоловік вдарив ножем товариша через давні образи, - ФОТО , фото-1

"Ми затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та, зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває", - зазначив начальник відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Андрій Коротченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...