• Головна
  • Вбив клієнта: механік з Одещини проведе 15 років за гратами
14:53, 23 травня
Надійне джерело

Вбив клієнта: механік з Одещини проведе 15 років за гратами

Вбив клієнта: механік з Одещини проведе 15 років за гратами

За доказами поліцейських житель Чорноморська отримав обвинувальний вирок суду за вбивство співмістянина. За гратами чоловік проведе 15 років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася на початку 2021 року. Про неї в поліцію сповістили родичі вбитого, які виявили його на дачі без ознак життя.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що на той час 66-річний чоловік на дачному обійсті лагодив свій автомобіль з 49-річним механіком з однієї зі станцій технічного обслуговування, якого порекомендував його знайомий.

Господар запросив гостя на застілля, а під час вживання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Молодший за віком чоловік побив старшого кулаками і задушив.

Через два дні тіло загиблого виявили його донька та дружина.

Правопорушник з місця скоєння злочину одразу втік та почав переховуватись на заході Україні.

За фактом вбивства слідчими було розпочато кримінальне провадження, в рамках якого поліцейські провели низку слідчих та оперативно-розшукових заходів, завдяки чому затримали зловмисника. А суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У справі було проведено більше п’ятнадцяти експертиз та зібрано достатню кількість доказів причетності затриманого до злочину. Висновком судово-медичного експерта, зокрема було встановлено, що смерть потерпілого настала унаслідок удушення.

На підставі зібраних доказів слідчі висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, і скерували обвинувальний акт до суду.

Дослідивши надані поліцейськими докази та вивчивши матеріали справи, суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...