• Головна
  • Знайшов у закинутій будівлі: на Одещині затримали чоловіка після продажу гранат, - ФОТО
12:53, 23 травня
Надійне джерело

Знайшов у закинутій будівлі: на Одещині затримали чоловіка після продажу гранат, - ФОТО

Знайшов у закинутій будівлі: на Одещині затримали чоловіка після продажу гранат, - ФОТО

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Подільська за оборудки з бойовими припасами та вибуховими речовинами. Правопорушнику загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці затримали 48-річного зловмисника після передачі покупцеві двох корпусів гранат із запалом і без та отримання за них 4200 гривень. Слідчим подільчанин пояснив, що у такому вигляді знайшов небезпечні предмети у покинутій будівлі, приніс додому, де зберігав, поки підшукував "клієнта", охочого їх придбати.

За висновками судової експертизи, вилучений "товар" – осколкова ручна граната Ф-1 та корпус ручної осколкової гранати Ф-1, придатні до використання.

"Зібравши в ході слідства достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох семи років. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду", - повідомив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...