• Головна
  • Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію
Новини компаній
17:00, 24 травня

Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію

Новини компаній
Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію, фото-1

Підготовка до школи – дещо більше, ніж список покупок. Це час подбати про майбутній успіх дитини. Час, коли потрібно врахувати всі тонкощі вибору, щоб ваша дитина почувалася підготовленою до нових викликів, а ви – спокійними щодо її комфорту та здоров'я.

Як вибрати рюкзак, який допоможе зберегти поставу

Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію, фото-2
  • Комфорт і ортопедія. Це найважливіші, базові «налаштування». Ортопедичний шкільний рюкзак Kite – зручний варіант, який протягом усього року огортатиме дитину комфортом. Запатентована ортопедична спинка – ущільнена, має пружні подушечки, які підлаштовуються під форму спини. Анатомічні лямки S-подібної форми мають м’яку та дихаючу внутрішню поверхню. Нагрудний ремінь фіксує лямки у правильному положенні та допомагає збалансувати вагу.
  • Розмір і обсяг. Наплічник повинен бути достатньо ємним, щоб помістити підручники, зошити та інші предмети, але не занадто великим, щоб не перенавантажувати спину. Обирайте рюкзак відповідного розміру: для дітей зростом 115-130 см – рюкзак Kite Education у розмірі S, на зріст 130-145 см – розмір M, 145-170 см – розмір M з лінійки Kite Education Teens. Вага шкільного наплічника без канцелярії має бути не більшою за 1 кг.
  • Якість матеріалів. Оберіть рюкзак перевіреного бренду, з міцних матеріалів, які витримають щоденне використання.
  • Організація. Рюкзак повинен мати достатньо кишень і відділень. Рюкзаки Kite мають продуманий внутрішній простір, в якому місце для найважчих предметів розташовується біля спинки, щоб зменшити навантаження на хребет.
Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію, фото-3
  • Дизайн і стиль. Оздоблення рюкзака має надихати дитину та допомагати їй почуватися впевнено. Школярі будуть у захваті від трендової колекції Kite 2024, адже у ній є наплічники з улюбленими героями, моделі зі знімними бейджами, яскрава LED-підсвітка та багато іншого. Завітайте на офіційний сайт виробника Kite разом з дитиною, адже діти обирають краще!
Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію, фото-4

Як вибрати канцелярію

Коли мова йде про предмети, з якими дитина контактуватиме протягом цілого року, не може бути жодних компромісів між якістю та функціональністю. Лише безпечні матеріали, відмінний функціонал та красиве оздоблення. Канцелярія Kite створена, щоб робити навчання приємним, а творчість – натхненною.

Готуємось до школи: як вибрати правильно рюкзак і канцелярію, фото-5

Що купити з канцелярії, список:

  • Зошити (в клітинку та лінійку) – по декілька штук; для початкової школи – у косу лінію. Чим старше дитина, тим товстіші мають бути зошити. Для першокласників – на 12 аркушів, для старшокласників, переважно, загальні.
  • Щоденник потрібен з 2 класу, адже першокласникам в НУШ ще не задають домашнє завдання. Обирайте шкільний щоденник з ущільненою картонною обкладинкою або з PU-покриттям: таким чином він протягом року залишатиметься охайним.
  • Обкладинки для книжок. Знімні або з клейкою поверхнею.
  • Письмове приладдя. Кулькові сині ручки – обов’язково з резиновим грипом та ергономічним корпусом. Ручки «пиши-стирай». Кольорові ручки для виділення заголовків. А також – коректор.
  • Циркуль зі змінними грифелями та лінійки. Для побудови геометричних фігур.
  • Для малювання. Окрім традиційних альбомів, знадобляться аркуші А4 для акварелі. Гуаш, акварельні фарби, м’які кольорові олівці, фломастери та графітні олівці. А також – точилки та гумки. Набір пензликів різної форми (поні чи білка – для акварелі, синтетична щетина – для гуаші). Склянка-непроливайка та палітра. Фартух з нарукавниками.
  • Для дитячої творчості. Восковий та повітряний пластилін, дощечка та стеки, настільна захисна підкладка. Кольоровий папір, білий та кольоровий картон. Канцелярські ножиці з ергономічними кільцями. Клей-стік та ПВА.
  • Для організації. Пенал; сумка для взуття; папка для зошитів та праці; підставка для книг та настільний органайзер.
  • Для перерви. Ланчбокси різних розмірів, пляшечка для води, термос або термокухоль, ланчбег (стильна термосумка для обіду).

Хай навчання буде приємним та продуктивним!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...