• Головна
  • Низка крадіжок, шахрайство та грабіж: жителя Одеської області позбавлять волі на сім років
18:17, 14 травня
Надійне джерело

Низка крадіжок, шахрайство та грабіж: жителя Одеської області позбавлять волі на сім років

Низка крадіжок, шахрайство та грабіж: жителя Одеської області позбавлять волі на сім років

За доказами поліцейських обвинувальний вирок суду отримав житель Білгорода-Дністровського за низку крадіжок, шахрайство та грабіж.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Спочатку чоловік переліз через паркан до приватного домоволодіння 72-річного співмістянина і викрав з двору велосипед, тример та свійських птахів загальною вартістю понад 7800 гривень.

Пізніше, пошкодивши двері, він проник до господарського приміщення 27-річної співмістянки, звідки викрав газовий балон та електроінструмент. Загальна сума матеріального збитку, спричиненого жінці, склала понад 2300 гривень.

Далі, перебуваючи у дворі однієї з багатоповерхівок, зловмисник пошкодив замок на запаркованому легковику «ВАЗ» 35-річного місцевого мешканця, та викрав з салону автівки електроінструмент та автозапчастини загальною вартістю більше 10700 гривень. А зустрівши на вулиці свого 20-річного знайомого, попросив у нього телефон нібито для здійснення дзвінка, сказав почекати його на зупинці громадського транспорту і тихцем втік разом з гаджетом вартістю понад 4000 гривень.

Крім того, перебуваючи в дачному кооперативі селища Прибережне Шабівської ОТГ, правопорушник переліз через паркан до приватного домоволодіння 83-річного чоловіка, підійшов до господаря, який працював на присадибній ділянці, схопив за сорочку, штовхнув та зірвав з його шиї золотий ланцюжок з хрестиком вартістю більше 26000 гривень і втік.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили особу правопорушника та затримали його у процесуальному порядку. Ним виявився 31-річний житель Білгорода-Дністровського, що перебував на випробувальному терміні за вчинення крадіжки.

Правопорушнику висунули обвинувачення. До суду правоохоронці скерували обвинувальний акт. Суд ухвалив вирок, яким визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді семи років та одного місяця позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...