• Головна
  • В Одесі 19-річну дівчину побив співробітник ТЦК: розпочали кримінальне провадження
13:40, 14 травня
Надійне джерело

В Одесі 19-річну дівчину побив співробітник ТЦК: розпочали кримінальне провадження

В Одесі 19-річну дівчину побив співробітник ТЦК: розпочали кримінальне провадження

Поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони за фактом отримання жителькою Одеси тілесних ушкоджень.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію про неправомірні дії відносно 19-річної жительки Одеси з боку співробітників поліції і ТЦК та СП, зокрема про її побиття військовим.

В ході перевірки даної інформації було встановлено, що 12 травня ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній четверо громадян напали на нього та застосували газовий балончик дратівливої дії. На виклик чоловіка виїхав екіпаж патрульної поліції. Компанію молодих людей, до якої входила дівчина та троє чоловіків, з місця події було запрошено до територіального підрозділу поліції. Як з’ясувалося, молодики напали на таксиста за те, що відмовив їм у поїздці, оскільки вони були з алкоголем та в алкогольному сп’янінні.

У райвідділку дівчина поводилася агресивно, кидалась у бійку до поліцейських, розбила віконне скло на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала. Відносно неї були складені декілька протоколів.Після складання адміністративних матеріалів та взяття пояснень правопорушників було відпущено.

Наступного дня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій вночі дівчину побили працівники ТЦК та СП. За інформацією від органів здоров’я, їй спричинено закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Сама потерпіла із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з’являється.

На подію відреагували в Одеському обласному ТЦК та СП.

“За фактом події, що трапилась днями під час комендантської години з громадянкою в Одесі на вулиці Грецкій, розпочато службову перевірку. У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства”, – зазначили в повідомленні.

Наразі в рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...