• Головна
  • В Одеській області мотоцикліст не впорався з керуванням й допустив перекидання транспортного засобу
09:05, 14 травня
Надійне джерело

В Одеській області мотоцикліст не впорався з керуванням й допустив перекидання транспортного засобу

В Одеській області мотоцикліст не впорався з керуванням й допустив перекидання транспортного засобу

На трасі Київ – Одеса, неподалік села Троїцьке Любашівської ОТГ, в суботу близько 17-ї години, 28-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Травмувалися водій та його 25-річна пасажирка. В лікарні медики діагностували чоловіку перелом ключиці, а жінці – перелом передпліччя. Обох ушпиталили.

Слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Такі дії караються штрафом від 51 тис. до 85 тис. гривень, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В рамках проваджень поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили судові експертизи. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...