Новини компаній
16:00, 11 травня

Найкращі чохли для iPad Pro

Новини компаній

Витративши принаймні 800 доларів на 11-дюймовий iPad Pro або 1100 доларів на 12,9-дюймовий iPad Pro, вам потрібно обовʼязково захистити свої інвестиції. Ви можете знайти багато дешевих чохлів, але якщо ви можете дозволити собі витратити трохи більше, це того варте, щоб захистити свій надзвичайно дорогий планшет і його схильний до подряпин алюмінієвий корпус.

Apple Smart Folio

Окрім чохлів для клавіатури, єдиним чохлом, який Apple виготовляє для iPad Pro та iPad Air, є Smart Folio для iPad Pro 11 дюймів, Smart Folio для iPad Pro 12,9 дюйма і Smart Folio для iPad Air. Smart Folio має тонкий і легкий профіль, що робить його чудовим вибором для тих, хто віддає перевагу мінімалістичному вигляду, не додаючи розміру iPad. Виготовлений з високоякісного поліуретану з м’якою підкладкою з мікрофібри, цей матеріал забезпечує основний захист від подряпин і потертостей. Великою перевагою є те, що чохол кріпиться магнітом до задньої панелі iPad, забезпечуючи надійне та бездоганне прилягання.

Speck Balance Folio

Чому цей чохол айпад про 11 2024 один із найкращих: Speck’s Balance Folio нагадує планувальник, який ховає ваш iPad Pro всередині. Чохол забезпечує чудове покриття, слот для зберігання Apple Pencil і захисну внутрішню підкладку. Він також підтримує різні кути огляду, має вирізи для всіх портів планшета та захищає від падінь із висоти 1,5 метра. Balance Folio — не найдешевший чохол для iPad, який ви можете купити, але його дизайн і функціональність роблять його найкращим вибором.

Зовнішня частина корпусу, що складається з двох частин, виготовлена ​​з матеріалу, схожого на поліестер, який може допомогти зменшити подряпини та вм’ятини, а також він має антибактеріальне покриття, яке обіцяє зменшити ріст бактерій, що викликають запах.

Зовнішня кришка відкривається, відкриваючи тверду пластикову оболонку, яка виконує важку роботу, коли справа доходить до фактичного захисту вашого iPad Pro. Жорстка внутрішня частина має вирізи для динаміків, порту USB-C, кнопки живлення та кнопок гучності, а також зону для зарядки Apple Pencil. Пластикова оболонка також містить підставку футляра, яка дозволяє розташувати Balance Folio під вісьмома різними кутами: сім для перегляду та один для письма.

ESR Rebound Magnetic Case

ESR Rebound Magnetic Case — це варіант, схожий на Apple Smart Folio, доступний за половину ціни офіційного футляра. Він також включає тримач Apple Pencil. Якщо у вас обмежений бюджет, це чудовий спосіб захистити свій iPad Pro. Чохол Rebound Magnetic Case — це, по суті, загальна версія Smart Folio від Apple для iPad Pro. Передня трискладна кришка може перевести ваш iPad Pro у режим сну/пробудження, і він може складатися у два режими підставки: один для перегляду та інший для запису. На відміну від чохла Apple початкового рівня, цей чохол ESR має магнітний клапан збоку, який утримує та заряджає ваш Apple Pencil, коли ви в дорозі. Чохол Rebound Magnetic Case повністю виготовлено з TPU (гнучкого пластику, схожого на гуму), а досить сильні магніти надійно зберігають iPad Pro в цілості. Він не виглядає як найпреміальніший футляр, але він легкий і міцний. Це також забезпечує легкий доступ до портів, кнопок і динаміків планшета.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чохли для iPad Pro
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...