• Головна
  • Вміст алкоголю перевищив норму у 13 разів: житель Одещини спровокував аварію з постраждалим, - ФОТО
12:06, 1 травня
Надійне джерело

Вміст алкоголю перевищив норму у 13 разів: житель Одещини спровокував аварію з постраждалим, - ФОТО

Вміст алкоголю перевищив норму у 13 разів: житель Одещини спровокував аварію з постраждалим, - ФОТО

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Подільського району, який нетверезим сів за кермо та допустив ДТП і травмування знайомого. Унаслідок автопригоди пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася у березні вдень між селами Шайтанка та Шелехове Ананьївської територіальної громади. Поліцейські під час досудового розслідування встановили, що житель району, рухаючись на автомобілі ВАЗ, не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням і злетів з дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу.

Унаслідок автопригоди травмувався чоловік, який перебував на пасажирському сидінні легковика. Сам водій не постраждав. Поліцейські на місці події перевірили його на стан сп’яніння, він був п’яним. Вміст алкоголю в організмі керманича перевищував допустиму норму майже у 13 разів.

За висновком судово-медичної експертизи, яку слідчі призначили в рамках досудового розслідування, отримані постраждалим тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки, переломів ребер, травматичного гемотораксу та забоїв різних частин тіла, відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...