• Головна
  • Одесит напідпитку вдарив ножем 25-річного чоловіка, - ФОТО
12:55, 25 квітня
Надійне джерело

Одесит напідпитку вдарив ножем 25-річного чоловіка, - ФОТО

Одесит напідпитку вдарив ножем 25-річного чоловіка, - ФОТО

В Одесі поліцейські затримали містянина за підозрою у заподіянні тяжкого тілесного ушкодження жителю Миколаївської області. 25-річного потерпілого госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Про подію, яка сталася вчора вночі, правоохоронцям повідомили лікарі швидкої допомоги, яких на місце викликали очевидці.

Поліцейські встановили, що чоловіки познайомились напередодні ввечері в одному з дворів багатоповерхівки у Пересипському районі міста. Під час спільного розпиття алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, в ході якого один вдарив іншого ножем у живіт та втік.

Завдяки опису зловмисника, який надали очевидці події, поліцейські за декілька годин встановили його особу та місцезнаходження. Чоловіка викрили вдома у тому ж районі, де під час обшуку було виявлено і вилучено ніж, який направили на експертизу.

"Наразі 32-річного містянина затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси ми вже повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння. За скоєне правопорушнику загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають", - прокоментував начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...