• Головна
  • Розстріл поліцейських: зловмисники перевозили боєприпаси, які потім скинули у водойму
14:35, 22 квітня

Розстріл поліцейських: зловмисники перевозили боєприпаси, які потім скинули у водойму

Розстріл поліцейських: зловмисники перевозили боєприпаси, які потім скинули у водойму

Злочинці перевозили боєприпаси, які потім були скинуті у водойму.

Про це Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів під час включення в ефір Національного телемарафону "Єдині новини".

Глава МВС зазначив, що злочинці вже отримали підозри, їм буде обрано запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили пістолет, з якого був вбитий поліцейський:

“Ми розуміємо, що дійсно вони перевозили боєприпаси, гранати. Вони вже вказали, де знаходяться скинуті у водойму гранати в ящиках. Наразі ж на місці працюють криміналісти, слідчі та, відповідно, водолази. Що стосується зброї, з якої був застрелений наш поліцейський, то на сьогоднішній день ми розуміємо, де цей пістолет. Знаряддя вбивства вже вилучено і буде залучено до матеріалів кримінального провадження”.

Інший поліцейський, якого також було поранено, наразі перебуває у стані середньої тяжкості. За словами Ігоря Клименка, лікарі дають позитивний прогноз щодо пораненого.

Міністр внутрішніх справ зазначив, що правоохоронці виконували свої функціональні обов’язки щодо патрулювання і реагування, тому й зупинили автівку нападників, які їхали у комендантську годину з порушенням Правил дорожнього руху.

“Щодо роботи блокпостів – вони працюють ефективно, як мінімум там, де працюють працівники поліції, Національної гвардії, Збройних сил України, територіальної оборони. І посилювати блокпости, на мою думку, на сьогоднішній день не варто. Варто ще раз переглянути інструкції щодо реагування і дій поліцейських у таких випадках. Я хочу підкреслити, не важливо, що це за громадяни, чи то військові, чи то поліцейські. Громадянин, який порушує закон – має відповідати по закону”, – наголосив Ігор Клименко.

Також Глава МВС розповів, що лише за 2023 рік правоохоронці вилучили близько 5,5 тисяч одиниць вогнепальної зброї:

“Це робота, яку всі правоохоронні органи проводять щоденно, щогодинно, і вночі в тому числі. І цей випадок показує, що який би не був мотив цих громадян, вони порушили закон і мають відповісти”.

Нагадаємона Одещині затримали підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського.

ДБР розслідує дезертирство вінницьких стрілків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #вінничина #стрілки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...