• Головна
  • Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень
17:15, 3 квітня
Надійне джерело

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти квартир, які можна довгостроково орендувати в Одесі.

Ми виділили варіанти, вартість проживання в яких варіюється від 3500 до 5000 гривень за місяць.

Зазначимо, що добірка не є рекламою або топом.

Квартира на Малиновського

Вартість оренди: 3500 гривень за місяць

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень , фото-1

Квартира розташована на передостанньому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Загальна площа дорівнює 38 квадратним метрам. Кухня займає 6 квадратів. Одна кімната. Є балкон. Санвузол суміжний. Ремонт не сучасний, але стан житловий. Є необхідні меблі та побутова техніка. У цьому районі нормально розвинена інфраструктура.

«Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою: пральна машинка, бойлер, телевізор, інтернет, холодильник», - зазначила авторка оголошення.

Квартира в ЖК «Золоті стовпи»

Вартість оренди: 4500 гривень за місяць

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень , фото-2

Квартира розташована на першому поверсі чотириповерхового будинку. Загальна площа 28 квадратних метрів. Площа кухні 8 кв. Санвузол суміжний. Дві кімнати. Ремонт нормальний. Стан житловий. Є необхідна побутова техніка та меблі. Поряд нормально розвинена інфраструктура.

«Здам свою невелику, але дуже затишну квартиру. Здам порядним людям. Закрита територія. Поряд є магазини та кафе», - вказала в описі авторка оголошення.

Квартира в районі 12-ї станції Великого Фонтану

Вартість оренди: 5000 гривень за місяць

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень , фото-3

Квартира розташована на сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Загальна площа 35 квадратних метрів. Площа кухні 7 кв. Одна кімната. Санвузол роздільний. Ремонт не найсучасніший, але хороший. У районі, де знаходиться житло, нормально розвинена інфраструктура.

«Піша доступність до моря. Гарний вид з вікна. У квартирі є газ та центральне опалення. Квартира чиста та затишна. Тільки після косметичного ремонту. Можна зняти на будь-який термін», - вказала в описі авторка оголошення.

Квартира в Хаджибейському районі Одеси

Вартість оренди: 5000 гривень за місяць

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень , фото-4

Квартира розташована на останньому поверсі триповерхового будинку. Загальна площа 30 квадратних метрів. Кухня займає 12 кв. Одна кімната. Санвузол суміжний. Є балкон. Гарний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка. У цьому районі добре розвинена інфраструктура.

«Чистий під'їзд. Є освітлення на сходах. У квартирі є все: новий великий холодильник, мікрохвильова піч, нова газова плита, пральна машинка, двоконтурний котел. Малогабаритна та світла квартира з кроковим балконом. Поряд чудова транспортна розв'язка та великі продуктові магазини, садок, школа та парк. Без дітей, якщо з тваринами, то максимум кішка чи маленький собака», - вказала в описі авторка оголошення.

Квартира на Левітана

Вартість оренди: 5000 гривень за місяць

Оренда квартири в Одесі: варіанти від 3500 гривень , фото-5

Квартира розташована на останньому четвертому поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Загальна площа 30 квадратних метрів. Кухня займає 14 кв. Одна кімната. Санвузол суміжний. Є гардеробна. Гарний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка. У цьому районі добре розвинена інфраструктура.

«Практичне компактне планування. Гарненький приємний стан. В комплекті необхідні меблі: вбудована кухня, двоспальний диван, гардеробна, кондиціонер, бойлер, пральна машинка, плазмовий телевізор. У кроковому доступі все необхідне для комфортного життя», - вказала в описі рієлтор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...