• Головна
  • Одеситка сім разів "продала" неіснуючі кросівки
11:27, 22 березня
Надійне джерело

Одеситка сім разів "продала" неіснуючі кросівки

Одеситка сім разів "продала" неіснуючі кросівки

Одеські поліцейські викрили містянку у шахрайстві на "продажі" взуття. Вимагаючи передоплату за товар, зловмисниця ошукала сімох громадян. За скоєне правопорушниці загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Слідчі встановили, що фігурантка створила на одному з популярних сайтів оголошення про продаж чоловічих кросівок вартістю 1200 гривень за пару та залишила свій мобільний номер для зв’язку. При спілкуванні з громадянами, які зацікавились взуттям, "продавчиня" наголошувала, що відправить товар поштою лише після здійснення передоплати в розмірі 350 гривень. Однак, як тільки покупці перераховували кошти на її рахунок, вона переставала виходити з ними на зв’язок.

Протягом двох днів зловмисниця ошукала сімох довірливих громадян. А коли вони зрозуміли, що мають справу з шахрайкою, звернулися по допомогу до поліції.

"Нами було розпочато кримінальне провадження та встановлено особу правопорушниці. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси ми зібрали достатньо доказів та повідомили жінці про підозру за ч.1 та ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України, тобто у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайстві), зокрема вчиненому повторно. Згідно з чинним законодавством, їй загрожує штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 51 до 68 тисяч гривень, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває",- повідомила слідча відділення поліції №3 Одеського районного управління поліції №1 Світлана Могиляк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...