Новини компаній
13:59, 14 березня

Найкращі бренди портвейну

Новини компаній

Різні країни подарували світові оригінальні види вина. Наприклад, Португалія є батьківщиною портвейну. Напій виробляють у долині річки Дору за унікальною технологією. Виробництвом займаються різні бренди, серед яких можна виділити кілька найкращих.

Tower's

Власником цієї марки є компанія Messias, заснована в 1926 році. Підприємство розташоване в Меальяді, маленькому містечку на території виноробного регіону Байррада. Площа виноградників – приблизно 160 га. Алкоголь, що випускається компанією, – це результат довгих експериментів з купажами. Кожен напій Tower's радує любителів вина складним букетом із нотками сухофруктів, шлейфом ванілі, бархатистістю. Від цього бренду вино портвейн на MAUDAU представлено у варіації Tawny і Ruby.

Sandeman

Компанія, яка почала працювати в 1790 році, має один з найвідоміших лого – людину, яка одягнена в плащ і капелюх, що повністю закриває обличчя. При виробництві портвейну застосовують такі сорти винограду:

  1. Турига Франка;
  2. Кодега;
  3. Тінта Амарела та інші.

Збирання врожаю виконують вручну, а для бродіння застосовують резервуари з-під хересу. Місце, де продукція витримується, передбачає захист від прямих променів сонця. Image

Porto Cruz

Підприємство Porto Cruz розташоване на узбережжі річки Дору. Компанія була відкрита у 1887 році. Їй належить одна з найстаріших ділянок у долині. Площа виноградників – 400 га. Щороку виробник постачає понад 10 млн. пляшок у 50 регіонів світу. В Україні продукцію бренду можна замовити на сайті Маудау з доставкою додому. Виробник випускає як прості, так і складні портвейни. Підживлення та засоби, за допомогою яких обробляють виноград, складаються тільки з натуральних елементів. Збір ягід виконують ручним методом. Після збору виконується м'яке пресування. Отриманий сік мацерують та ферментують до мутації, яка наділяє вино унікальними органолептичними характеристиками.

Prime's

Алкоголь цієї марки виробляє компанія Vinhos Messias. Сировина ферментується за температури близько 26 градусів, а для зупинки процесу брагу змішують із виноградним спиртом. Після цього слідують:

  1. фільтрація;
  2. перелив у дубові ємності;
  3. дозрівання.

Для витримки застосовуються льохи, площа яких перевищує 5000 кв. м.

Taylor's

Компанія є одним з найвідоміших виробників португальського вина, що випускає еталонні вінтажі. Для перенесення ягід застосовують маленькі таці – це дозволяє зберегти ідеальний стан сировини. Коли ферментація завершується, все заливають у чан та змішують із бренді, що забезпечує чарівну синергію та складний смак. Кожен із представлених виробників випускає якісний алкоголь, що підтверджується відгуками тисяч споживачів. Також виробництвом портвейну займаються багато інших компаній. Щоб знайти ідеальний смак, варто спробувати різну продукцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...