• Головна
  • З початку року правоохоронці Одещини вилучили понад 50 тисяч одиниць незаконних тютюнових виробів, - ФОТО
15:53, 12 березня
Надійне джерело

З початку року правоохоронці Одещини вилучили понад 50 тисяч одиниць незаконних тютюнових виробів, - ФОТО

З початку року правоохоронці Одещини вилучили понад 50 тисяч одиниць незаконних тютюнових виробів, - ФОТО

З початку року на Одещині поліцейські вилучили з незаконного обігу більше 50 тисяч одиниць тютюнових виробів, провівши більше 13,5 тисяч перевірок місць торгівлі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

До прикладу, працівники поліції викрили в Одеському районі чоловіка, який здійснював торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку, до того ж не маючи ліцензії на право торгівлі такими виробами. Поліцейські вилучили у правопорушника понад 600 пачок тютюну для кальяну.

В селищі Саврань Подільського району співробітники територіального підрозділу поліції виявили чоловіка, який з рук здійснював продаж сигарет без марок акцизного податку. В нього правоохоронці вилучили майже 3000 пачок сигарет.

А нещодавно правоохоронці в результаті проведених в рамках вже кримінального провадження слідчо-розшукових дій вилучили з незаконного обігу майже 11 тисяч електронних сигарет.

Загалом в цьому році поліцейські вилучили з незаконного обігу більше 50 тисяч одиниць тютюнових виробів. Відносно правопорушників складали протоколи:

  • за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння);
  • за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності);
  • за ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка).

Санкції статей передбачають стягнення у вигляді штрафів з конфіскацією предметів торгівлі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...