• Головна
  • Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині
13:35, 7 березня
Надійне джерело

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині

Продовжуючи постійну автомобільну рубрику, редакція 048.ua вирішила знайти п’ять іномарок, які продають на Одещині у бюджеті до тисячі доларів.

Нагадаємо, що в даній рубриці ми розповідаємо про бюджетні, цікаві, рідкісні або коштовні автомобілі, які виставлені на продаж на онлай-дошках оголошень і фізично знаходяться у нашому регіоні.

Наголошуємо, що за вказаний вище бюджет знайти безпроблемний автомобіль нереально. Всі авто, які потрапили в добірку, мають безліч нюансів, оскільки є доволі старими. Вік відобразився як на кузовах, так і на агрегатах машин. Тому ми не рекомендуємо їх до покупки, а цим матеріалом лише показуємо ситуацію на ринку.

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині , фото-1

Відкриває добірку Renault 21 1990 року випуску. Під капотом встановлено 1.7-літровий бензиновий двигун. Механічна коробка перемикання передач. Передній привід. Ціна: 670 доларів.

Зовні з відстані машина виглядає відносно нормально. Але при детальному огляді видно, що по кузову дуже багато нюансів. А от салон в значно кращому стані.

«В ходу кожен день. По технічній частині немає абсолютно ніяких проблем. Двигун працює рівно: не троїть, не димить. Працює тихо. Ходова частина у відмінному стані, сторонніх шумів немає. Електрична частина вкладень не вимагає. КПП справна. Кожна передача вмикається м’яко та без хрусту. Мастило в коробці замінене. Хороша гума на заводських штампах. З документами повний порядок», - вказав в описі продавець.

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині , фото-2

На черзі Nissan March 1985 року випуску з літровим бензиновим двигуном. Автоматична коробка перемикання передач. Передній привід. Ціна: 700 доларів.

По фото: кузов авто ще в доволі непоганому стані. Знімків салону мало, тому його стан оцінити важко.

«Автомобіль на ходу. Нова зимова гума. Новий акумулятор. Не гнила», - вказав в описі автор оголошення.

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині , фото-3

Переходимо до доволі цікавого французького автомобіля з гідропневматичною підвіскою, яка свого часу робила цей автомобіль бізнес-класу дуже комфортним, але сьогодні може стати справжньою проблемою для власника. Мова йде про Citroen XM 1990 року випуску, під капотом якого знаходиться дволітровий бензиновий двигун. Передній привід. Ціна: 800 доларів.

Кузов у непоганому стані, оскільки є стійким до корозії. Салон теж виглядає нормально, якщо не зважати на стан передніх сидінь.

«Машина на ходу. Підвіска працює», - лаконічно описав авто продавець.

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині , фото-4

Передостаннє в добірці авто, це Daihatsu Charade 1986 року випуску. Під капотом літровий бензиновий двигун. Передні привід. Механічна КПП. Ціна: 900 доларів.

Зовні машина виглядає нормально. По кузову та днищу немає критичних моментів. Салон в гарному стані.

«Крихітна і швидка машинка. Гарний варіант для першого автомо. Дісталась від діда. Весь час до мене стояла. Я їздив з 2019 року. Привів її до тями. Все працює, крім кондиціонера. Як і всі японці того часу, дуже надійна і, як на мій погляд, універсальна. Витрати палива смішні. У двигун ніхто не ліз. Перебраний карбюратор. Нічого не грюкає. Не гнила. Мастило не їсть. Все в оригіналі, навіть килимки. Реальний пробіг», - вказав в описі продавець.

Іномарка до тисячі доларів: що можна купити на Одещині , фото-5

Завершує добірку Ford Escort 1995 року випуску. Двигун бензиновий на 1.9 літра. КПП механічна. Передні привід. Ціна: 1000 доларів.

Кузов у відносно нормальному стані, але на машину впала гілка, через що з’явилися некритичні пошкодження. Втім, їх не вийде легко виправити. Стан салону невідомий.

«Пошкодження по кузову від гілки, що впала. Кузов із заводу оцинкований, а іржа з’явилася тільки в місцях пошкодження ЛКП. По ходовій: заміна всіх стійок в коло, пружин, тяг. В мотор при мені не лазили. Другий господар. Брав на пробігу 120 тисяч кілометрів у 2015 році. Замінювалася помпа. Був ремонт генератора. Вимагає ремонту порогів, а також потрібно замінити ліве крило. Потрібна заміна датчика тиску кондиціонера. Запчастини вже куплені», - вказав в описі продавець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...