• Головна
  • Одеські вчителі та школярі освоюють практики піклування про ментальне здоров'я
13:30, 29 лютого

Одеські вчителі та школярі освоюють практики піклування про ментальне здоров'я

Одеські вчителі та школярі освоюють практики піклування про ментальне здоров'я

Упродовж лютого 2024 року в закладах освіти Одеси пройшов комплекс заходів у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Про це повідомили у мерії.

Заходи спрямовані на підвищення усвідомленості щодо турботи про ментальне здоров’я серед учнів та педагогічних працівників.

Так, були проведені: уроки з ментального здоров’я «Життя – найбільший скарб», «Техніка релаксації: повільне дихання», «Вдячність»; години спілкування «Відновимо людину – людина відновить усе!», «Турбуюсь про своє здоров’я», «Як потурбуватись про себе»; класні години «Техніки тілесної релаксації для зняття стресу»; психологічні заняття «Психологічне здоров’я вчителя: шляхи його збереження та зміцнення»; тижні «Стрес та тривога: як вберегти ментальне здоров’я?», «Щоб не марно в світі жити, треба, діти, вам дружити».

Крім того, школярі і вчителі взяли участь у практичних заняттях та тренінгах «Я і моя самооцінка», «Поведінка та допомога в стресових ситуаціях», «Ми разом», «Закони психологічного добробуту та розуміння».

Також в Одесі триває реалізація загальноміського проєкту психологічної підтримки учасників освітнього процесу «Сильні разом!». Продовжує свою роботу і Одеський міський центр стресостійкості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...