• Головна
  • Одесит здійснив замах на вбивство двох людей, - ФОТО, ВІДЕО
16:36, 12 лютого
Надійне джерело

Одесит здійснив замах на вбивство двох людей, - ФОТО, ВІДЕО

Одесит здійснив замах на вбивство двох людей, - ФОТО, ВІДЕО

Поліцейські викрили жителя Одеси, який ледь не позбавив життя знайомого та його тещу під час конфлікту. Зловмисник завдав потерпілим ножові поранення і втік. Правоохоронці встановили його особу, розшукали та повідомили про підозру у замаху на подвійне вбивство. За скоєне йому може загрожувати довічне позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася в одній з кімнат підвального приміщення по вулиці Сегедській. Теща із зятем разом зі знайомим проводили час за застіллям. Під час хмільних посиденьок між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту гість ударив господаря у шию та тулуб ножем, яким ще нещодавно відкривав консерви. А далі переключився на тещу потерпілого, завдавши їй декілька ударів ножем у шию, обличчя та руки.

На крики постраждалих почали збігатися сусіди, які зателефонували до "швидкої" та поліції, а зловмисник, намагаючись уникнути відповідальності, втік з місця події.

Медики доставили чоловіка та жінку в лікарню. Йому діагностували ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї з наскрізним пораненням сонної артерії та пересіченням хребтової артерії і двох ран плеча. Їй – колото-різану рану шиї та множинні колото-різані рани щоки й кисті, геморагічний шок. Наразі загрози життю потерпілих немає.

Оперативники зі слідчими розшукали правопорушника у Білгород-Дністровському районі та затримали його за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення.

Криміналісти оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час проведених першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілих і затриманого. Результати даного дослідження підтвердили причетність останнього до злочину.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...