• Головна
  • Італія висловила готовність брати участь у відбудові Одеської області
12:20, 11 лютого

Італія висловила готовність брати участь у відбудові Одеської області

Італія висловила готовність брати участь у відбудові Одеської області

Заступники голови Одеської ОДА Дмитро Радулов та Андрій Фігель провели зустріч із Повноважним міністром, спеціальним посланником з питань відбудови та зміцнення стійкості України паном Давіде Ла Чечіліа.

Про це повідомили в Одеській ОВА.

Сторони обговорили план дій з боку італійської сторони щодо відновлення об’єктів культурної спадщини, які постраждали внаслідок російських атак, можливість надання фінансової допомоги для відбудови пошкоджених будівель та інфраструктури області. Також звернули увагу на соціально-економічний розвиток, реконструкцію ринку праці з метою створення сприятливих умов для повернення українців додому.

«Я хочу підкреслити нашу повну підтримку Україні упродовж усього необхідного часу. Україна залишається в топ-пріоритетах Італії. Ми і надалі готові надавати необхідну вам допомогу», - зазначив Пан Давіде Ла Чечіліа.

Окрім цього заступник начальника Одеської ОДА Дмитро Радулов взяв участь у круглому столі «Патронат Італії у відбудові міста Одеса», під час якого розглядалось питання максимально швидкого відновлення зруйнованих пам'яток культури та архітектури міста.

«Щодня ворог не лише забирає життя цивільних та військових в Україні, а й намагається повністю знищити нас як націю, руйнуючи наше культурне та історичне надбання, інфраструктуру. Попри це відновлення України відбувається вже зараз. А зробити відбудову ще ефективнішою нам допомагають наші міжнародні партнери та друзі, зокрема Італія», - підкреслив у своїй промові Дмитро Радулов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини #італія #відбудова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...