• Головна
  • Займався збутом PVP: в Одесі викрили місцевого молодика в незаконних оборудках з психотропами
14:46, 24 січня

Займався збутом PVP: в Одесі викрили місцевого молодика в незаконних оборудках з психотропами

Займався збутом PVP: в Одесі викрили місцевого молодика в незаконних оборудках з психотропами

У правопорушника вилучили заборонену в обігу речовину, яку він планував збувати. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у поліції.

Оперативники відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 зупинили правопорушника на Люстдорфській дорозі. В ході проведення поверхневої перевірки поліцейські вилучили у одесита сім зіп-пакетів з особливо небезпечною психотропною речовиною PVP, обіг якої заборонено. Її походження підтверджено експертним висновком. Загальна вага вилученого склала майже 2,5 гр, що згідно з таблицею невеликих, великих та особливо великих розмірів психотропних речовин, що знаходяться у незаконному обігу, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 01.08.2000 № 188 (у редакції наказу МОЗ України від 29.07.2010 № 634), є великим розміром.

Зі слів правопорушника, партію психотропів він придбав в одному з месенджерів та планував збувати на території міста шляхом так званих закладок.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають», - повідомив слідчий територіального підрозділу поліції Владислав Шевчук.

Займався збутом PVP: в Одесі викрили місцевого молодика в незаконних оборудках з психотропами, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...