• Головна
  • Прем'єра найочікуванішого фільму за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін" відбудеться навесні 2024 року!
Новини компаній
09:00, 5 січня

Прем'єра найочікуванішого фільму за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін" відбудеться навесні 2024 року!

Новини компаній
Прем'єра найочікуванішого фільму за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін" відбудеться навесні 2024 року!, фото-1

Попри загарбницьку масштабну війну, прокат українського фільму за повістю Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін" стартує з 21 березня 2024 року в усіх кінотеатрах України, які наразі мають можливість продовжувати активну діяльність.

Фільм занурює глядача в атмосферу 90-х - епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна.

Іван Бліндар, актор, виконавець головної ролі: Це така довгоочікувана новина для всієї команди фільму й для мене особисто! Я неймовірно щасливий, що ми нарешті, попри всі складнощі, що сталися під час фільмування та підготовки до прокату, матимемо можливість поділитися з усіма нашою роботою, в яку вкладено стільки любові! Цей фільм про мрії й про те, як важливо не опускати руки на шляху до них!

Окремо хочу подякувати збройним силам України за можливості, які ми завдяки їм маємо: прокидатися щоранку, відвідувати кінотеатри! Прошу, не забувайте про допомогу й разом до перемоги!

Фільмування стрічки відбувалося в умовах жорстких обмежень під час карантину у 2020 році. Дату прем'єри було заплановано на 17 березня 2022 року, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення.

За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомними пригодами.

Продюсери фільму Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко й Ольга Пантелеймонова: Це по-справжньому національний і дуже очікуваний фільм. Ми разом з командою фільму пишаємося спільною і дуже особливою для нас роботою. Фільм створений завдяки безпрецедентній колаборації наших інвестицій, підтримки партнера з великого бізнесу - компанії Golden Tile, Фонду Кузьми Скрябіна, творчого внеску музичних виконавців-зірок, підтримки держави в особі Держкіно, та за неоціненої підтримки родини Кузьми Скрябіна. Важливим є те, що це фільм із соціальною місією, оскільки левова частина прибутків від кінотеатрального прокату буде направлена нами до Фонду Скрябіна для допомоги захисту нашої держави.

Продюсери представили нові ТРЕЙЛЕР та ПОСТЕР фільму

Ольга Ряшина, режисерка: “Цей фільм ми створювали з безмежною любовʼю та глибокою повагою. І попри всі перешкоди, нарешті частинка наших сердець знайшла шлях до глядача. Ми – мрійники, не менш віддані та натхненні, ніж наш Кузьма, і наше бажання – щоб якомога більше людей дивилось якісне українське кіно. Наша перемога ще попереду, але зараз, за допомогою 'Побєди', ми хочемо подарувати вам мить радості й світла.”

Окрім наявності цікавого сюжету, у фільму надзвичайна музична складова, над якою працювали настільки натхненно, що створили безпрецедентну для українського кіно колаборацію - улюблені всіма 16 пісень Кузьми переспівали спеціально для фільму найвідоміші українські топвиконавці. Релізи деяких треків відбулися на музичних майданчиках раніше, прем'єру інших заплановано найближчим часом. Згодом усі композиції планують об'єднати й випустити в складі спеціального музичного альбому.

Послухати саундтреки: https://clxb.ee/yapib

Кадри до фільму: https://fex.net/ru/s/zd8oxay

Фільм має потужну інформаційну підтримку з боку друзів та партнерів - музично-розважального телеканалу М1 та радіогрупи ТАВР, зокрема радіостанції RADIO ROKS.

Дистриб'ютором фільму виступає B&H Film Distribution Company, яка має великий багаторічний досвід кінотеатрального прокату фільмів всесвітньо відомих американських студій на території України, а також успішно випускає в прокат стрічки незалежних українських, американських та європейських кінокомпаній.

ОФІЦІЙНИЙ СИНОПСИС

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Основна інформація про фільм:

Оригінальна назва: «Я, «Побєда» і Берлін»

Країна: Україна

Жанр: пригоди, роуд-муві, комедія

Хронометраж: 100 хвилин

Прем’єра в Україні: 21 березня 2024 року

Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України й компанії Golden Tile

Сценаристи: Анатолій Крим, Олексій Комаровський, Ніна ШулікаРежисер: Ольга Ряшина

Продюсери: Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко, Ольга Пантелеймонова

Оператор-постановник: Дмитро Недря

Художник-постановник: Микола Кіщук

Актори: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.

Слідкуйте за оновленнями у соціальних мережах проєкту:

Instagram: https://www.instagram.com/yapobedaiberlinmovie

Facebook: https://www.facebook.com/yapobedaiberlin

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#українське кіно #я побєда і берлін #прем'єри кіно #афіша кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...