• Головна
  • Жителька Одещини "заробила" майже 215 тисяч гривень на продажі неіснуючого мотоцикла, - ВІДЕО
12:00, 4 січня
Надійне джерело

Жителька Одещини "заробила" майже 215 тисяч гривень на продажі неіснуючого мотоцикла, - ВІДЕО

Жителька Одещини "заробила" майже 215 тисяч гривень на продажі неіснуючого мотоцикла, - ВІДЕО

Поліцейські викрили у шахрайстві жительку Ізмаїльського району, яка продавала в інтернет-мережі неіснуючий мотоцикл. Зловмисниця ошукала дев’ятьох громадян, спричинивши їм загалом матеріальний збиток у сумі понад 200 тисяч гривень. Слідчі повідомили правопорушниці про підозру. За скоєне їй загрожує від штрафу до позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці з'ясували, що жителька Ізмаїльщини разом зі своїм знайомим розробили злочинний план збагачення в інтернет-мережі за рахунок довірливих громадян. Вони розмістили у кількох соціальних мережах оголошення про продаж мотоцикла, якого насправді не мали. А коли до них телефонували потенційні покупці, просили перерахувати на картку передоплату. Щойно введені в оману громадяни надсилали зловмисникам гроші, ті більше не виходили на зв’язок.

Встановлено, що у такий спосіб безпосередньо жінка ошукала дев’ятьох жителів різних областей України, завдавши потерпілим загалом майже 215 тисяч гривень матеріальної шкоди. Гроші правопорушницею були витрачені на власні потреби.

Під час проведення санкціонованих обшуків працівники Ізмаїльського районного відділу поліції спільно зі співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Одеській області вилучили докази причетності громадянки до заволодіння чужими грошима шляхом обману.

Фігурантці повідомили про підозру в шахрайстві, зокрема вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб. Їй загрожує покарання у вигляді штрафу від 51 до 68 тисяч гривень або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...