• Головна
  • Засудили іноземця, який у центрі Одеси напав на дівчину та пограбував її
13:28, 18 грудня 2023 р.

Засудили іноземця, який у центрі Одеси напав на дівчину та пограбував її

Засудили іноземця, який у центрі Одеси напав на дівчину та пограбував її

За результатами досудового розслідування поліцейських іноземець отримав вирок суду за розбійний напад на одеситку. Громадянин однієї з країн Закавказзя проведе за ґратами вісім років.

Про це повідомили у поліції.

Злочин був скоєний ним у березні у Приморському районі Одеси. Помітивши на Соборній площі дівчину, яка розмовляла по телефону, зловмисник пішов за нею слідом, а в слушний момент ударив її ногою в обличчя. Коли потерпіла впала на тротуар, правопорушник відібрав у неї смартфон вартістю 14 тисяч гривень і втік.

Поліцію та «швидку» на місце події викликали пересічні громадяни. Медики ушпиталили постраждалу, їй діагностували перелом щелепи. Правоохоронці ж затримали правопорушника, він сховався у дворі на вулиці Преображенській. Там же поліцейські виявили і гаджет одеситки, який іноземець, злякавшись відповідальності, сховав у водостічній трубі.

Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством, небезпечним для здоров`я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому в період воєнного стану. За клопотанням поліцейських суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинувальний акт був скерований до суду. Розглянувши матеріали кримінального провадження, дослідивши докази, надані правоохоронцями, суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...