• Головна
  • Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості
Новини компаній
17:00, 5 грудня 2023 р.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості

Новини компаній

Молоді команди двох нових магазинів “біля дому” мережі THRASH! ТРАШ!, які входять до холдингу Fozzy Group, дуже не люблять слово "покупці". А тому одеситів запрошують у Гості до нових маркетів мережі на Варненській, 7Г та Миколаївській дорозі, 299. І зустрінуть вас як Гостей. Саме так – з великої літери.

Мережа Маркетів Super THRASH! ТРАШ! - це маркети super цін на товари №1. Формати маркетів - “біля дому”, а значення назви “THRASH” - в перекладі з англійської - “трощити”. Головна комунікація мережі “Трощимо ціни”. Тому ми можемо сміливо назвати мережу - “Дискаунтер біля дому”

- Близько. Зручно. Швидко. Дешево.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості, фото-3

Мережа стрімко розвивається, та налічує більше 100 маркетів в різних куточках України.

На полицях є все необхідне: хліб, овочі, м'ясо, гастрономія, молочна продукція, алкогольні та безалкогольні товари, побутова хімія. І все це зовсім поруч біля дому, за конкурентними цінами.

Команда мережі постійно шукає можливість робити круті акції. Тому кожен четвер в мережі оновлюється акційна програма “Цінам Траш” - це суттєві знижки на більше ніж 100 товарів повсякденного попиту.

Ба більше, якщо немає часу готувати самим, THRASH! ТРАШ! вже подбали про вас. Бо в більшості магазинів випікають смачнющу ПІЦЦУ за ціною від 86 грн. Крім того, є великий вибір готових обідів, які потрібно тільки розігріти.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості, фото-4

А яка запашна свіжа випічка та аромат кави!!! До речі, щодня, до 11:00 ранку діє ЗНИЖКА -30% на будь-яку каву для вас: підбадьортесь зранку, насолоджуючись кожним ковтком духмяного напою.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості, фото-5

Приймати Гостей в THRASH! ТРАШ! вміють та ставлять собі за завдання зробити так, щоб похід до маркету став суцільним задоволенням.

Це відчувається починаючи з назви, сучасного оформлення маркетів, та в дуже простій і трохи жартівливій комунікації з Гостями:

“THRASH! - Тут цінам Траш!”

“ТРАШ! - заходь на кураж”

“Кавуй-кайфуй у ТРАШ!”

Спробуйте не поспішати та роздивитися кумедні графіті, веселу навігацію відділів, неонові підсвічування, які допомагають швидко відшукати потрібний відділ, створюють затишок і впевненість: Гостей тут чекали.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості, фото-9

Не зайвим буде сказати, що мережа активно долучається до благодійної діяльності та допомоги ЗСУ. Наразі, 1 грн з кожної проданої одиниці обраних товарів, передається на потреби Збройних Сил України, до Благодійного Фонду “Повернись Живим”.

Нові маркети Super Thrash! Траш! Запрошують у гості, фото-10

А якщо взимку знов доведеться зіткнутися з відключенням електроенергії, усі гості мережі маркетів SUPER THRASH! ТРАШ! можуть скористатися розетками, підзарядити свої пристрої та просто зігрітися.

За посиланням ви можете знайти один із найближчих до Вас маркет мережі, завітати у Гості та переконатися - в маркетах super THRASH! - цінам Траш!

Маркети super (thrash.ua)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...