• Головна
  • В Одесі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомого
13:48, 5 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В Одесі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомого

В Одесі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомого

Під час конфлікту зловмисник вдарив потерпілого ножем у шию. Протягом доби правоохоронці встановили особу та місцеперебування правопорушника. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомили в ГУНП в Одеській області.

"Раніше судимий за майнові злочини чоловік, приїхавши до Одеси з Дніпропетровщини, познайомився з містянином, який приютив його у своєму тимчасовому помешканні – в занедбаній будівлі на вулиці Градоначальницькій. Одного вечора між нетверезими товаришами виник конфлікт. Зазначено, що господар став нецензурно висловлюватися на адресу гостя та виганяти його. Ображений чоловік схопив ніж і вдарив одесита у шию, пошкодивши сонну артерію. Потерпілий загинув на місці події, попередньо, від гострої крововтрати. Точна причина смерті буде встановлена за результатами експертизи", - сказано у повідомленні.

Зловмисник відразу втік, дорогою викинувши знаряддя злочину. Правоохоронці протягом доби встановили його особу і розшукали у місті, в одному з підвальних приміщень. Під час подальших слідчих дій поліцейські вилучили ніж, який скерували на експертизу, та інші речові докази.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ). Йому загрожує до 15 років ув’язнення. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

https://youtu.be/0U8GrJsXs5E?si=nmmrV3j0WAg0sfQH
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...