• Головна
  • В Одеській області водій легковика збив насмерть людину і втік з місця події
13:19, 4 грудня 2023 р.
Надійне джерело

В Одеській області водій легковика збив насмерть людину і втік з місця події

В Одеській області водій легковика збив насмерть людину і втік з місця події

Поліцейські розшукали водія, який у Подільському районі збив насмерть чоловіка і втік з місця події. Йому повідомили про підозру у скоєнні смертельної ДТП та помістили під варту. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у вечірній час в передмісті Подільська. Учасники дорожнього руху, виявивши на проїзній частині дороги чоловіка з розбитою головою, викликали "швидку" та поліцію. Лікарі констатували смерть громадянина. Попередньо, він помер від тілесних ушкоджень, отриманих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Тіло небіжчика направили на судово-медичну експертизу.

Через декілька годин поліцейські розшукали правопорушника та виявили на території його домоволодіння легковий автомобіль з біологічними слідами на його кузові. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

В Одеській області водій легковика збив насмерть людину і втік з місця події, фото-3

Чоловік пояснив, що, рухаючись по автодорозі, випадково збив людину, яка знаходилась на проїзній частині праворуч по ходу руху автомобіля. Після наїзду керманич покинув потерпілого і місце події.

За аварію, яка спричинили смерть потерпілого, водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...