Новини компаній
11:55, 4 грудня 2023 р.

Поштові коробки

Новини компаній

В Україні, коли справа доходить до вибору надійної служби доставки, багато хто віддає перевагу "Новій Пошті". Відома своєю ефективністю та надійністю, вона пропонує широкий спектр послуг, включно зі стандартною та експрес-доставкою, а також страхуванням вантажів. Але Нова пошта (або НП) пропонує ще одну послугу, важливість і зручність якої важко переоцінити, продаж стандартного поштового пакування. Нова пошта перейняла найкращі світові практики і стандартизувала картонні коробки для відправки. В асортименті представлені самозбірні коробки НП для посилок до двох кілограм і стандартні гофроящики для посилок від 2 до 40 кілограм. Також, у списку пакувальних коробок компанії є і спеціалізовані рішення: тубуси для перевезення рулонів і коробки для ноутбуків.

Схожим шляхом пішов і інший український поштовий оператор, державна компанія Укрпошта. В інтернет магазині Укрпошти також представлені стандартизовані коробки, але їхній перелік трохи менший.

Що ж об'єднує упаковку провідних поштових перевізників?

Крім досить високої якості картонних коробок і однакових розмірів упаковки:

По-перше, відносно невеликий асортимент поштових коробочок, і хоча він перекриває більшість потреб. Однак, з погляду пакування та логістики, як для клієнтів, так і для інтернет-магазинів, наявного потенціалу для оптимізації явно не вистачає.

По-друге, це уніфікований бурий стиль коробок. Так, і Нова пошта, і Укрпошта використовують у власному рекламному просуванні певну кастомізацію. Проте уніфікований бурий колір і бляклі фарби превалюють.

По-третє, неможливість універсального використання картонних коробок, куплених у відділеннях НП чи Укрпошти або ж в інтернет магазинах компаній. Річ у тім, що якщо ви купили коробку на новій пошті, то ви не можете відправити посилку Укрпоштою в цій самій коробці і навпаки. Це суперечить умовам поштового обслуговування обох компаній. Таким чином, для покупця витрати на картонну упаковку істотно зростають.

По-четверте, відсутність гнучких оптових цін і можливості кастомізувати упаковку під себе.

Як же вирішити проблему поштового пакування?

Рішення пропонує інтернет магазин паперової продукції та упаковки BruStore.

Не обмежуючись стандартними пропозиціями поштових операторів, інтернет-магазин BruStore, пропонує у відповідних категоріях розширений асортимент Коробки Нова пошта і Коробки Укрпошта . У BruStore також, в розділі Коробки можна купити пакувальні коробки, які відповідають розмірам і типам картонного пакування як Нової Пошти так і Укрпошти, в різних кольорах (коробки: білого, чорного, червоного, помаранчевого, синього, зеленого, крафтового та інших кольорів) і конструкціях. Це дає клієнтам можливість вибрати упаковку, яка найбільше підходить для їхніх конкретних потреб.

Поштові коробки, фото-1

BruStore також пропонує послуги з брендування упаковки, при цьому як друк на етапі виготовлення так і друк на готових коробках, що особливо актуально при покупці невеликими партіями.

І найголовніше, в BruStore можна придбати упаковку як невеликими партіями, так і оптом, при цьому купівля коробок оптом значно знижує вартість завдяки об'ємним знижкам. Це забезпечує безперервний запас матеріалів і покращує управління запасами, скорочуючи необхідність частих замовлень. Купівля оптом також прискорює обробку і доставку замовлень, роблячи її економічно вигідною для бізнесу, який прагне до ефективності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бруссонет #Brussonet #Bru.Store #BruStore
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...