• Головна
  • Яка автошкола Одеси найкраща на думку городян і чому?
Новини компаній
09:00, 2 грудня 2023 р.

Яка автошкола Одеси найкраща на думку городян і чому?

Новини компаній

Хороших автошкіл в Україні чимало. Можна пройти навчання, заплативши адекватну суму, успішно скласти іспит та отримати права. Але якщо ви хочете не просто завчити теорію заради складання тестів, а справді навчитися водити та відчувати себе впевнено і спокійно за кермом, потрібно шукати особливу автошколу. На щастя, такі навчальні заклади почали з'являтися в нашій країні.

Яка автошкола Одеси найкраща на думку городян і чому?, фото-1

Українська сучасна автошкола Одеса iDrive є однією з найбільш популярних, про що свідчать численні вдячні відгуки від колишніх учнів, які стали грамотними водіями. Відомо, що найкращі рекомендації будуть від тих, хто практиці особисто сам переконався в правдивості рекламних обіцянок. Що чекає на вас в автошколі iDrive на думку одеситів, які успішно відучилися в цьому закладі?

Викладачі теорії

Відгук:«Нарешті в Одесі з'явилася хоч одна хороша автошкола, в якій дбають про знання їхніх учнів, а не про те, як взяти з нас гроші та якнайшвидше позбутися нас. Викладачі хороші! Пояснюють так, що з першого разу розумієш про що йдеться».

Навчання в автошколі проводиться досвідченими фахівцями, які подають навчальний матеріал таким чином, щоб учні могли правильно зрозуміти та засвоїти знання. Наші викладачі регулярно проходять переатестацію та підвищують професійний рівень, а перед тим, як потрапити до нас у команду проходять суворий відбір на профпридатність – будь-кого ми не беремо!

Яка автошкола Одеси найкраща на думку городян і чому?, фото-2

Багато хто розповідає про дуже приємну обстановку під час лекцій, що викладачі доброзичливі, усміхнені та намагаються щосили приділити увагу кожному учневі. Величезне бажання навчити інших відбивається у добрих і спокійних словах, поважній поведінці та позитивному настрої кожної лекції.

Інструктори та автомобілі

Відгук: «Дуже класний підхід... Адекватні та поважні інструктажі...Перший виїзд – я сповнена емоцій, причому позитивних, переживала, боялася, але все супер!».

Інструктори автошколи проходять спеціальне навчання, яке допомагає їм бути максимально терплячими, уважними до потреб учнів під час практичних виїздів. Велику роль відіграють і особисті якості наставників, які спілкуються з курсантами легко та невимушено, а в критичних ситуаціях усіх рятує гумор та позитивне ставлення до життя!

Яка автошкола Одеси найкраща на думку городян і чому?, фото-3

Навчання з комфортом в автошколі iDrive – це важливий чинник. Автопарк оснащений лише новими, сучасними машинами кількох марок. Учні можуть вибирати, на якій КП їм вчитися – механічній чи автоматичній або поєднувати обидва типи під час навчання.

  • Відпрацювання складних маневрів на автодромі до повного засвоєння навички;
  • Реальні ситуації під час їзди міськими вулицями;
  • Підготовка до здачі практики маршрутами МВС.

Автомобілі регулярно проходять техогляд – ви в повній безпеці!

Формат навчання та ефективність

Відгук: «Чудова автошкола, надали можливість швидко та якісно підготуватися до екзамену. Склала іспит з першого разу».

Коли шукаєш автошколи Одеса, то не всі пропонують широкі можливості для навчання, багато хто зазнає труднощів, відвідуючи заняття у вечірній час після напруженого робочого дня.

Ми розширили обрії – курсанти можуть навчатися вранці чи ввечері, підлаштовуючи навчальний процес під свій ритм життя. Передбачені живі лекції у класі та в онлайн форматі через відеоконференцію, тепер ви зможете вчитися вдома у звичній обстановці!

Наші студенти із задоволенням приходять на заняття, і результат не змушує на себе чекати – понад 90% учнів різного віку складають іспит з першого разу.

Автошкола iDrive запрошує вас на навчання за п'ятьма популярними категоріями, ціни доступні з можливістю оплати частинами.

Телефонуйте +38(067)914-02-02 та приходьте навчатися за адресою: м. Одеса, пр-т Академіка Глушко буд. 29, бізнес центр Елемент, офіс 426.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...